Nie ma co oceniac twoich prac.
To jest tylko tak o pokazane jak dla mnie.
Powinienes czytac tuty i robic sygny z bardziej wymagajacych stocków.
Szybciej sie nauczysz, im szybciej wyrobisz styl tym szybciej zdobędziesz klucz do naszych serc niczym mój pan i władca Libner =DDD
Kosa, troszkę ramka mi tutaj nie pasuje... Zbyt jasne tło do reszty kolorów... Napis - ciekawe, pomysłowe rozwiązanie ale mało praktyczne, staraj wypełniać się prace ale nie czcionka lecz umiejętnościami ....
Całkiem fajne Przeszkadza brak światła i to że renderu nie wtopiłeś, nic a nic. Nie widzę tu wiele Twojej pracy, Render, tło lekko zburowane, jakiś fractal i kilka GM... Trochę mało
Nawet nieźle by było, gdybyś pracę przyciemnił i dodał trochę sharpena na całą pracę.
Po za tym render bym jakoś ozdobił, jakieś efekty + mały smuż. Po za tym jest nieźle
Pozdrawiam
Nie jestem fanem piłkarskich sygnaturek, ale musze przyznać że dobrze rozegrałeś zgranie z renderem, nic się nie wygryza. Wtopienie także dobre, a i tło ciekawe - w końcu coś nowego ;] tylko ta pusta nie pasuje mi na lewo ...
Mi za to napis zupelnie nie podchodzi ;P Prawą stronę bym trochę przyciął bo za pusto się zrobiło. Te "niechcące" kropki też raczej do usunięcia Na twarzy rendera pojawia się silne
światło, które mogłoby znaleźć odbicie w tle. kolory średnio mi w oko wpadają ;]
Napis mi się nie zgrywa z tłem. Na taką dużą sygnę tyle czarnej, pustej przestrzeni? Skadruj trochę z prawej i lewej. Kolory takie sobie. Mimo wszystko jest duży rozwój w Twoich pracach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.