Pracka słabiutka lecz poziom walki był jaki był więc dlatego wygrałeś, bo tło słabiutkie, napis tez lepszy nie jest, ramka biała tu nie pasuje te c4d po lewej również w sumie to wszystko leży jedne rzeczy mniej inne bardziej ale leżą PRACUJ
PzDr
//poprawiłem stan głosowania
Jak mnie łeb bolał to niech się nie dziwi. Brałem apap i nic. Ta sygna z redhotami słaba, ale wygrałeś nią, przez mój ból głowy i ja wybrałem do niczego stock. Za galerię daję łącznie 7/10
Ostatnia praca słaba, napis brzydki i za duży tło puste te c4d to troche za mało, smudge słabiutkie i na dodatek nie wtapia, do naruto raczej B&W mi nie pasuje, pracuj dalej a bedzie lepiej.
PzDr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.