fowks, a do tutoriali na forum na napisy nie zaglądałeś? tyle ich jest ... nie zawsze musisz robić napis z czcionki PS'a ... możesz go samemu skonstruować
Nie ładny ten spider po pierwsze strasznie dużo takiej rażącej czerwieni, dlatego kolorki masz słabe, render nie wtopiony, nie wiem co się tam dzieje w tle za bardzo, brakuje mi tu głębi, tego klimatu, napis no brzydki przyznam szczerze ale mniejsza z nim zadbaj aby w tle działo się coś sensownego, nie że rozrzucisz brushe po tle pozmieniasz blendingi i coś jeszcze to samo tyczy się C4D, dodaj coś co będzie pasowac i nie pełno tego napacakane tylko po trochu i złącz to w całośc, przyciemniaj niektóre miejsca, dodaj światło, pocwicz bo narazie nie jest ładnie PZDR
Postac jakby zniekształcona, nieładny napis, za dużo tu czerwieni zdecydowanie, nie wtopiłeś pajączka w tło, ramka to juz totalna pomyłka fatalnie tu wygląda ja bym wolał byś więcej ich nie dawał, musisz się jeszcze sporo nauczyc radzę poczytac kilka tutków w celu dokształcenia się no i oczywiście wiele pracowac by piąc sie w górę.
PzDr
W ostatniej nawet niezłej pracy nie podoba mi się napis, w ogóle nie pasuje do sygnatury, za bardzo się wyróżnia, render jest nie wtopiony, mogłeś też lekko posmużyć jego boki, przyciemnić w rogach sygnaturę. Pracka nawet niezła, poczytaj tutoriale, zawsze można się czegoś z nich nauczyć.
No to tak: kolorystyka nudna, ramka do bani ;p lepsza bylaby zwykła czarna, napis też nie taki jak ma być weź jakąś najprostszą czcionkę no i wtapiaj render
Ostatnia sygnatura nie zbyt dobrze Ci wyszła, ale już trochę lepiej niż poprzednia. Tło jest trochę słabe w prawym dolnym rogu, trochę za jasno, wokół rendera niezbyt ciekawie, z prawej strony to jeszcze jest nawet w miarę dobrze, ale z lewej już nie za bardzo mi się podoba, mogłeś też trochę przyciemnić sygnaturę w rogach.
Brushe w tle mi się nie podobają, render trochę odstaje od tła, napis też mi się tutaj nie za bardzo podoba, jak już go dodajesz to dodaj go zrobionego trochę mniejszą czcionką i umieść go w jakimś ładnym pasującym miejscu. Ogólnie sygnatura lepsza niż poprzednia. Popracuj nad tłem, staraj się robić je ciekawsze, popracuj też nad napisami. Czytaj tutoriale można się z nich dużo nauczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.