Kakashi, Witam i od razu zabieram się do oceniania twoich sygnatur
1. Powiem Ci że kolorystyka w ogóle tutaj nie pasuje, tło mi się nie podoba, parę ciapniętych brushy, jakieś C4D, nie ładnie wygląda. Znaczek po lewej nie pasuje tam i to szpeci sygne. Napis (to czego najbardziej się czepiam

) leży i kwiczy! Pobawiłbym się (tak jak kolega
MaNiEk` już powiedział) z CM lub dobrał jakieś fajne kolorki. Dodałbym do tej sygny światło bo widać że na postać jest z prawej strony rozjaśniona, czyli z prawej strony dałbym światło

. I jeszcze jedno, render nie jest wtopiony. Braku rameczki nie będę się czepiał, bo bez też się dobrze prezentuje.
Next
2. Lepiej się prezentuje od pierwszej, ale też nie jest super, hiper, mega, extra

. Tutaj kolorystyka lepiej pasuje. Sygna bardzo razi, co jest nieprzyjemne i czego ja osobiście nie lubię. Tło już jest lepsze ale to jeszcze nie jest to

Napis tak samo jak w pierwszej, kwiczy

Oglądnij sobie galerie na tym forum i zobacz jak ludzie robią napisy, spróbuj coś takiego też robić (sam tak kiedyś robiłem). Światła po prawej stronie brak, co jest po raz kolejny minusem. Render nie jest wtopiony, i tym razem widzę że dodałeś ramkę

ALE...

Bardzo brzydka

Dawaj zawsze, czarną, białą lub pasującą kolorystycznie do sygnatury.
3. Ta jest moim zdaniem the best z tych które wystawiłeś w tej galerii. Te brushe naokoło rendera brzydko wyglądają, C4D w tle już trochę lepiej wygląda ale DALEJ TO NIE JEST TO !

Kolorystyka już pasuje. Można powiedzieć że render jest wtopiony ale nie zrobiłeś tego umyślnie

Ramka mniejsza pasuje, ale dałbym bardziej panoramiczną o grubości 1 lub 2 pix. Napis tak samo, kwiczy.
4. Ta sygna mi nie podchodzi. Kolorystycznie, może i jest dobrze ale ja bym dał inne. C4D w tle brzydko wygląda, znaczek tak samo jak w 1, szpeci sygne. Ramka jest ok, ale wiadomo że ja wolę panoramiczne, i bym panoramiczną dał

O napisie nie muszę mówić bo wiadomo

(kwiczy), i render nie jest wtopiony.
5. Tutaj praktycznie oceniłbym tak samo jak 3 bo jest ona bardzo podobna, ale zauważyłem inną (moją ulubioną zresztą) ramkę panoramiczną, za to masz u mnie plusika
6. Też podobna do pozostałych bo w tle znowu pojawia się C4D, co ma już monotonny wygląd. Kolorki można powiedzieć że są ok, ramka tak samo i to są już kolejne plusy. Napis dalej kwiczy, staraj się robić go z standardowych czcionek typu: Arial, Verdana itp. Renderek nadal nie jest wtopiony i również nie ma światła.
7. I ostatnia

Za jasne kolory równocześnie rażące czego jak już wcześniej wspomniałem, nie lubię. Ta sygna nie jest miła dla oka i niezbyt ładnie się prezentuje. Render to samo co w 6, tło również, napis też. Nie ma ramki ale też nie musi ona się tu znajdywać. Nie rozumiem po co aż tak przyciemniłeś render ? Brak światła i na tym kończę
Paluchy mnie bolą już :)Mam nadzieję Kakashi, że nie uraziły cię te komentarze, jeśli tak to bardzo przepraszam, po prostu jestem szczery i piszę to co myślę. Pozdrawiam
Co do Ciebie
Coen,

W prawie każdym tutku na tym forum pisze jak wtopić render, i czasem nawet też pisze jak zrobić CM i GM, więc czytaj dokładnie i nie spamuj!