Co do rendera to go wtapiałem, a co do napisu to zrobiłem CM, tylko nie wiem czy dobrze. Zaznaczyłem warstwe z napisem i wziełem Layer - > Create Clipping Mask. I przesuwałem napis pod różne warstwy ale jakoś nie dawało to żadnego efektu.
Program: Psi CounterStrike2 Posty: 9 Dołączył: 26 Sie 2008 Skąd: jesteś Nr Użytkownika: 4955
GFXPoints: 13
Wysłany: 2008-09-23, 22:25
Jak zrobisz clipping mask to nie przesuwas warstwy z CP tylko najeżdzasz mychą na obrazek i tu dopiero przesuwasz Mam nadzieje że tu cie bolało ja też nieumiałem CP robic A co do sygn średnio mi sie podobają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.