Troszkę kolory kuleją, reszta już przyjemniejsza, ciekawy styl się rysuje w tle. Pokombinuj z nim w następnej może. Bo cały czas widzę, że robisz prace na ten sam rodzaj ... Ty nie robisz ich z tutków, to widać, a to źle .. ;/
Ostatnia sygnatura nawet niezła, jednak tło nie za bardzo mi się podoba, z lewej strony to światło nie za bardzo tam pasuje, lepiej by to wyglądało gdyby światło wychodziło zza rendera, mogłeś stworzyć takie przejście z tego światła do coraz ciemniejszych kolorów, tutaj w tle panuje trochę za duży bałagan, brakuje mi tam ładnie wkomponowanych C4D, te niezbyt ładnie się prezentują, nie podoba mi się też ramka, mogłeś ustawić panoramiczną lub najlepiej w ogóle jej nie dawać, napis też niezbyt mi się podoba. Popracuj nad tłem i nad napisami. Czytaj tutoriale, można się z nich dużo nauczyć.
Nie lubie tagów z piłkarzami xP no ale dobra. A więc:
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to to, że kompletnie nie widać napisu. Wszystko nawet do siebie kolorystycznie pasuje, ale to tło... nie podoba mi się, same c4d i tyle, ale całokształt twojej pracy wygląda dość przyzwoicie.
Ostatnia sygna to (niestety) porażka Jedynym plusem jest to, że wtopiłeś render, natomiast minusami są: ramka, złej jakości brushe oraz tło. Pobaw się z c4d, poczytaj więcej tutków, a zobaczysz że bardzo ładnie Ci wszystko będzie wychodzić
Pozdrawiam i zapraszam do mnie ;P
Bzydkie to i bzydki snowboarder . Miałeś ciekawy pomysł co do tego taga, ale te falki rozpikselowane. Świetliki to ogólna porażka, napis do kosza. Jak robisz tagi z futbalerami to poszukaj fajnych tutków
hmm... dobre kolory i to jest na plus... render wtopiony też na plus...
teraz minusy.... ;q
baaardzo słaba jakość obrazu, topaz by się przydał ;q
ramki jak robisz to czarne...
to tyle ode mnie... pracuj, pracuj ;q
Ekhm, to chyba nie jest sygna, że się tak wyrażę. Czemu więc dałeś ją do takiego typu galerii? Co do pracki to kolorki zmieniłeś i dokleiłeś nowe części. Ładnie to nawet się ze sobą komponuje, nie widać ucięć jak co u niektórych Niestety całość jest słabej jakości, gdzieniegdzie widać artefakty... Napis ssie, nie ta czcionka i źle zastosowane wygładzanie. Te kolory lamp jakoś mi nie podchodzą. Ogólnie to nie jest źle, ale troszku za mało tam zrobiłeś. Nie chodzi mi o nakład pracy, tutaj wiem że miałeś jej dużo, ale na pierwszy rzut oka różnica między oryginałem a tuningiem wydaje się niewielka... IMO spoiler z tyłu jakiś by się przydał.
Pozdro
Ostatnia: 4/10. Nie przypadła mi do gustu. Jakaś taka pusta i wydaję mi się rozmazałeś tylko tło i bawiłeś się kontrastem. Być może tak nie było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.