ostatnia praca taka sobie, jakaś super to ona nie jest, ale jadnak trzyma poziom, pierwsze co mi się to nie spodobało to ramka już od paru dni pisze wszystkim że one nie są potrzebne tu nie ma wyjątku, te CM też rewelacyjne nie są, posatc niby jest wtopiona le napewno dało by się lepiej, c4d ładne ale czerwien mnie jakos nie przekonuje, przydał by się tu jakiś napis, a go nie ma, pracuj dalej a będzie coraz lepiej bo już teraz Ci nawet wychodzi.
PzDr
Napis taki brzydki, brak jakiegos światła, a tu by sie jakie takie przydało, weług mnie za duże smudge, ja bym na twoim miejscu przyciemnił pracke GM B&W na darken i pare fajnych świateł i świetlików walnął
Pozdro
W ostatniej sygnaturze nie podobają mi się te świetliki, napis też nie najlepszy, w tle trochę pustawo, staraj się robić ciekawsze tła. Ogólnie sygnatura nie jest zła. Poczytaj tutoriale z nich można się dużo nauczyć, popracuj nad napisami i tłem.
Czemu ciągle w tym samym stylu? W ostatniej brzydka czcionka, napis mało widoczny, przez co nieładny. Ciągle ta sama technika, ta sama kolorystyka, a prace nie są lepsze. Spróbuj to zmienić. Narazie efekt psuje napis. I troszke za duże wtopienie w ostatnim, ale może być
Ostatnia sygnatura nawet niezła, można by było dodać jeszcze jakiś ładny C4D pod deską, ramka nie za bardzo pasuje, myślę, że praca wyglądałaby lepiej bez ramki, albo z czarną panoramiczną. Na sygnie trochę pusto, świetliki nawet fajne. Sygnatura ogólnie niezła. Czytaj tutoriale, można się z nich dużo nauczyć.
Ostatnia sygnatura najlepsza. Trosze zbyt bardzo uciekasz do uzywania kilku kolorow. Malo zywe te prace. Ten gosc jedzie na desce, ludzie przeciez on jest w ruchu, dynamiczny sport "snowborading". Mało zycia w tych pracach, wszsytkie sa jednokolorowe, ewentualnie dwu. Postataj sie zrobiccos bardziej barwnego. Ucieczka do monochromatyzmu to nie jest wyjscie POzdrawiam i czekam na surowa krytyke moich prac, bo to chyba najlepsza droga do zwyciestwa nad pixelografia komputerowa Pozdrawiam serdecznie
Snowboarder na prawde dobry. Ale powiedz szczerze, czy sie nie wzorowales na sygnie z drugiego miejsca poprzedniego SOTWa? :>
Mocne swiatlo na rekach i wokol swietliki. Dosc podobny styl, ale ja nic nie mowie
Widac wielka poprawe w poziomie twoich prac. Rob tak dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.