Engine, prosto z mostu mi się nie podoba żadna z tych wersji dlaczego ? a więc prawa strona w obydwu stanowczo za pusta lewa dość pomysłowa, ale jakoś ten typ prac do mnie nie przemawia
pozdrawiam
Engine, ni to jeszcze nie to po prawej pusto aż za bardzo a na dodatek jakoś tak nieładnie to wygląda, mimo że tobie ramka się podoba ja się do niej przyczepie po co tu ona ? napis mało widoczny i chyba w złym miejscu, zacznij robic cos na poziomie
PzDr
O kurczaczki WTF nie no wkręt lecz nie do konca światło eleganckie i o to chodzi, napis skopałeś moj drogi, te rozmazanie sprita też do najlepszych nie należy, tło nawet nawet lecz te c4d od kopniaka słabe i troche psuje resztę, ale lepiej ci idzie dajesz dalej
PzDr
Co do sprajta - kolory IMO za mdłe, mocny sharpen by sie przydal, dziwna czcionka w napisie, to c4d taki dzikie, mogles troche je wymazac, albo go w ogole nie dac >.< jak na Ciebie dosyc slaba pracka, 5/10
Grafika ma to do siebie że każdemu podoba się co innego... Mi twoja praca "Sprite" w ogólę się nie podoba... c4d bardzo brzydko zdeformowany... Co w ogóle przedstawia ten render? Napis brzydki... Do tego jakaś słaba jakoś... Jak bym miał dać ocenę to było by to 0/10 ... Sorry... ale po prostu mi się nie podoba...
Witaj!
Ocenie tylko ostatnia prace tego sprita.
Moze jestem straswiecki:P ale nie podoba mi się.
Jest w tym jakieś przesłanie ogólnie widać co chciałeś uzyskać.
Ale niestety wykonanie tej pracy niezabardzo mi pasuje.
Praca wydaję się jakby była słabej jakości.
Zbyt blada i wszystko w jednym kolorku.
Możnaby troche urozmaicić:)
I nad tłem porpracować:)
to na tyle Pozdrawiam!
Szczerze to nie wiem co ona ma przedstawiać . Jeżeli chodzi o efekt to nawet fajny,światło mi się b.podoba...schludn, ładna, miła dla oka praca, ale nie widze w niej zbytnio twojego wkładu.
Ogólnie to spoko może napis by się przydał ale tak też jest ok Pozdro
Bardzo fajna łagodna przyjemna aż chce się na nią patrzeć
światło które użyłeś genialne, kolorystyka ładna nie wiem co więcej powiedzieć o tym tagu dobrze, że nie dodawałeś napisu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.