Jak zwykle świetna pracka moim zdaniem, wszystko elegancko gites majonez itp Ciekawy efekt na plecach Hellboy'a, napis jak najbardziej na tak, mogłeś troszeczkę rozjaśnić twarz typka, a tak to naprawdę nie ma się do czego przyczepić
Pozdro
Drake, robiłeś lepsze. Ta jest zbyt mdła i za dużo na niej jest takich smug. Wydaje się brudna, a przesadzony topaz to podkreśla. Szkoda też, że jej rozmiar niemalże przypomina kwadrat. Ale kolory jak w każdej Twojej wymiatają ;]
Zacznę od tego, że widziałem Twoje lepsze prace^^ Ta nie jest zła, ale i nie jest najlepsza. Otóż sam rozmiar może nasuwać myśl, "czy to na pewno jest sygnaturą?" Ale wierzę, że jest:P Przejdę teraz do kompozycji. O ile ładnie wygląda prawa strona, o tyle już z lewą jest gorzej. Nie podoba mi się ta czarna plama. Mogłeś tak mocno tego nie przyciemniać. Świetnie zastosowałeś efekty świetlne, światło nie za słabe i nie za mocne - takie... akurat:) Fajny pomysł miałeś z tym renderkiem na plecach głównego obiektu zainteresowań owej sygnatury. Napis świetnie zgrywa sie z całą resztą, choć mógłby być troszkę większy i przesunięty nieco w prawo... bądź w lewo:) Z kompozycją było nieźle... gorzej z kolorami... Są zbyt wyblakłe, a Hellboy jest niebieski zamiast czerwony. Mi to nie pasuje. Powinieneś zastosować mniejsze opacity na gradient mapach. Zawsze byłby to inny efekt.
Drake, lewa część postaci za bardzo wtopiona. Z prawej nie podoba mi się to przejscie między bluream a sharpenem. Kolorki super się prezentują. Napis ownież światny jak każdy Twój. Rozmiar taki jaki lubię, ale topazu za dużo, wkońcu muszę to powiedzieć, bo w tej pracy jest to już ewidentne. Szczególnie twarz. C4d wygląda z tym dosyć dobrze.
Drake, to jest to ;] jeszcze musiszpotrenić styl, ale jak na tą to jest super ;] . Co mi się nie podoba? hmm . Na pewno to że prawa storna jest zapelniona, a lewa nie, swiatla w niektorych momentach za mocne/za slabe. Może jeszcze jakaś tekstura (chodzi mi o to zebys zastosowal dwie inne, a nie dużo nawalać jednej) ;] 8/10
Weź zrób cos słabego żeby można było zjechać, bo tak to nie ma co pisać
No może są jakieś małe niedociągnięcia, gdzieniegdzie teksurka brzydko wygląda, np jest brzydka dziurka w dole prawego rękawa, rzuca się to w oczy. Za mocne światło na twarzy i przy niej. Mogłeś pobawić się jeszcze kolorkami, żeby nadać pracy lepszy klimat, ja bym Exposure się pobawił i kontrastem
Pozdro i wpadnij do mnie
hehe fajna fajna ta ostatnia , ladnie i ciekawie wyglada tak jak mowili poprzednicy , jedna tylko rzecz ktora tu psuje wszystko to tak troche wyglada jakby latal albo cos bo troche te budynki sa za nisko chyba ze tak mialo byc..
Widze, ze robisz sigi w dosc nietypowych wymiarach
podziwiam - bo na tak duzych pracach bardzo latwo o blad, czy puste miejsce, ktore nie raz pewnie chcialoby sie na sile czyms uzupelnic.
W przypadku ostatniego siga to co mi sie podoba to:
klimat pracy, napis ladnie skomponowany i umiejscowienie najlepsze z mozliwych
niezly flow i kolorystyka.
Brakuje mi troche wiekszej ostrosci i wiekszej glebi - mogles np przyciemnic troche boki chociaz
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Ta ostatnia praca niezbyt mi się podoba to znaczy niezbyt od tych ostatnich prac (Szczególnie podoba mi się Hellboy [jest bardzo ładna ])... Tak jak to powiedział Misha robisz sygnatury w dość nietypowych rozmiarach nie wiem czy to plus czy minus Co do tej sygnaturki to przeszkadza mi na ukos ułożony render... Ciężko się takie coś ogląda (może wydziwiam ) Światło trochę za jasne przydało by się jakieś lekkie przyciemnienie rogów i cieplejsze kolorki Napis ok... Przydał by się jakiś sharpen i kontrast. To tyle, zapraszam do mojej galerii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.