No, dosyć fajna tylko mogłeś jeszcze dodać świetliki ;p aha i jeszcze nie potrzebnie dałeś ramkę na nakładkę... czy to clipping maska? Mniejsza ale niezbyt ladnie wygląda (tak jak w mojej ) Dosyć ciekawe tło, sygna ma flowa... 7+/10:)
Za dużo napakowałeś rożnych bajerów. Postać wtopiona aż za bardzo nie widać reszty ciała i wygląda to tak jakby ta głowa unosiła się sama w powietrzu Kolorystyka coś blee, z lewej inne kolorki z prawej inne które w ogóle nie pasują do siebie. Nie mówię że praca zła , ale za dużo tego wszystkiego
18 - bardzo fajny i ciekawy efekt na renderze, ale jak dla mnie to praca jest niedokonczona :\ Jakby polączyć to z jakimis wywalonymi clipping maskami to byloby miodzio. Pozdro!
Hmmm... no i tyle Więc - kolesia trochę za bardzo rozmazałeś bo ta jego dłoń wygląda jakby jej nie miał całej Fajna kolorystyka, ciekawie użyte C4D = fajny efekt. Ma coś w sobie ta sygnatura i w sumie to na pewno dzięki odkrywaniu nowych wzorów. Odemnie 8/10 bo stać cię na więcej
18 - heh o ile to tło wygląda znośnie, to nie mam zielonego pojęcia co to jest to na środku W ogóle to jest to dość zapomniany styl robienia syg, i w tym kierunku raczej nic nowego nie odkryjesz, a chyba o to chodzi w tej zabawie, nie?
19 - Wow, bardzo fajny smudge po prawej i ogólnie niezły pomysł z ta cm na gościu. Ja bym usunął ten efekt na napisie.
Program: fotoszop ce es 3 ^^ Team: em0 team Posty: 486 Dołączył: 05 Kwi 2008 Wiek: 14 Skąd: Rzeszów GFXPoints: 840 Piwa:79/75
Wysłany: 2008-05-27, 12:44
Przeciętna sygna,tłop takie bez wyrazu. Boki mogłeś bardziej ściemnić, render nie pasuje jakoś. Światła nie ma jako takiego ( taaa, wiem jest jeden świetlik, ale za słaby)
Za to kolorystyka mi się podoba. Praca nie jest zła, ani dobra, jest taka... zwyczajna?
CZACHA, tło totalnie się kupy nie trzyma. Bezsensowna i niewyraźna paćka czego najbardziej w sygnaturkach nie cierpię Gdyby nie ono było by na pewno lepiej - na twoim miejscu dodałbym jakieś ciemne i najlepiej ze Stocka. Niepotrzebnie ten napis tak rozmazany o pocięty To tyle bo reszta mnie się podoba gdyby wywalić tło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum