a mi się nie podoba, że po prawej stronie myszki jest za dużo tych c4d na jednym miejscu po lewej ładniej wyglądają.
na myszy, na lewo na dole, ztopazowane (?) i jakieś kolorki się tam pomieszały... nieładnie
napis bym przesunął troszkę w lewo.
szczerze mówiąc, w końcu nie poznałem, że to Twoja praca
pozdro
Ostatnia sygnatura jakoś nie przypadła mi do gustu, według mnie nie posiada ona 'tego czegoś'. Jakoś kolory takie mało jaskrawe, dodałbym trochę światła po lewej stronie, białym pędzlem na nakładkę ^_^. Po za tym jeszcze ramka mi się nie widzi. Gdybyś dał zwykłą, lepiej by było.
Cześć, widziałem twoje prace na innych forach, no i zawsze mi się podobały. Podpisujesz się zawsze tak samo. Wypracowałeś sobie własny styl. Widziałem parę twoich tutoriali, no i wiele się z nich nauczyłem. twoja ostatnia praca jak dla mnie super. Czasami człowiek nie dostrzega pewnych element?w, no i czasami oceny bywają r?żne. Jest takie powiedzenie: punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. R?b swoje, bo naprawdę dobrze Ci to wychodzi.
Program: fotoszop ce es 3 ^^ Team: em0 team Posty: 433 Dołączył: 05 Kwi 2008 Wiek: 14 Skąd: Rzeszów GFXPoints: 957 Piwa:73/64
Wysłany: 2008-07-02, 10:17
Bardzo fajna praca. Ładne kolory, napis w sumie też (po za rozmytym "R"). Ładnie topazem pociągnąłeś to wszystko. Cała sygnaturka jest OK
Przyczepić się można do światła, że jest takie białe. Ciemniejszymi kolorami na Color dodge wygląda lepiej niż białym na screen I do tła , bo o ile na dole jest fajne o tyle na górze (szczególnie na prawo) jest puste trochę. I to chyba wszystko z mojej strony
Dzięki za opinie Co do Topaza to na tej pracy nie ma go nigdzie... hehe..po prostu nie dawałem...ten efekt pomarszczenia.. zrobiłem inaczej...nowa warstwa..pędzel..efekty świetlne i ustawienie tylko na jednym kanale ( powoduje to ze robi się coś na wygląd tekstury ) później odpowiedni tryb mieszania i już... Co do świateł to wydaje mi się że jest oki...- można zobaczyć to po tym jak jest oświetlony ten szczurek..światło pada i z jednej i z drugiej strony pod lekkim kontem tworząc coś na miarę kontry. Za szczurkiem już jakby światła nie było i sam go nie robiłem żeby dać wrażenie przestrzeni...tej niby jego norki.. Pozdro..
ten c4d za mocny mogłeś na niego dać jakis blending bo źle wygląda, tło fajne nawet ale calość psuje brzydki napis .. widzisz, chciałeś dac inny a przyzwyczaiłeś się do jednej ich techniki i już coś nie wychodzi
Janusz robisz bardzo ładne czyste prace ta z ostatniej walki jest tego dowodem bardzo fajny pomysł i wykonanie troche ten ripple na c4d mi nie pasuje ale szczegół ogólnie bardzo fajna galeria
pozdrawiam
_________________ *
Nie Pisz do mnie na GG w sprawie pomocy graficznej bo jej nie udzielam
chyba ze mam dobry dzień , ale na to nie licz!
JANUSZ73XXX, ostatnia pracka bardzo ciekawa wersja z ramką co zrobiłeś dobra, ale bw chyba byłaby lepsza gdyby jeszcze na niej była ramka panoramiczna czy cos to by bylo git. hehe pokombinuj cos z innymi stylami bo nieźle Ci idzie
więc jest kolorowo, ale nie podobają mi się te plamy kolorów, szczególnie ta plama pomarańczowa zaraz obok dziecka
render źle wycięty jego prawe ucho + paletka, widać wiele niedociągnięć i niestaranności w wycinaniu.
na prawo od rendara, u góry, plama tego koloru kompletnie nie pasuje, bo nie komponuje się z resztą tak samo koło jego prawego ucha, + góra na lewo od rendera; P ten kolor na tej sygnie w ogóle mi się nie widzi
a no i na napisie dał bym mniej kolorów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.