ostatnią ciągle wygrywasz.
daj w końcu szansę innym
nie no joke, tak trzymać,
praca naprawdę ładna
ma swój klimat i tyle.
jeśli bedziesz w stanie i będziesz miał czas, napisz tutka, albo zarzuć PSD bo naprawde pracka do mnie trafiła
na napisie widać takie jakby czarne kreski, np. na O, jak by tego nie było, lepiej by wygladał
Praca bardzo dobra, tematyka również ( Klimat sygnatury podobny do klimatu z gry Assassin's Creed )
Kolory sygny bardzo ładne, tylko na chmurach trochę za dużo blura. Ostatnią rzeczą, którą bym zmienił to napis, bez niego lepiej by wyglądało.
chmury łagodniej mogły by przechodzić w ciemne, bo jest tak:
białe, białe, ciemne
mógł byś to jakoś bardziej wystopniować
mimo to pracka naprawde mi sie podoba.
Twoje pracki mają w sobie takie coś, że aż chce sie na nie patrzeć
pozdro
Program: Photoshop CS3 Team: Natural Inspirations
Zaproszone osoby: 1 Posty: 805 Dołączył: 29 Mar 2008 Wiek: 17 Skąd: w was tyle agresji ? GFXPoints: 2323 Piwa:75/10
Wysłany: 2008-05-31, 13:58
Oto i moja konkurencja na #SOTW 43 Przecież nie możesz ciągle wygrywać
Sam bym zagłosował na ciebie gdyby kolorystyka była inna bo wydaje mi się trochę przytłoczona jakoś, mało żywa. Jak już wszyscy wcześniej napisali - chmury za bardzo z blurowane, rozmazane itd. psują całą sygnaturę bo nie pasują do tych chmur z przodu i w ogóle wydają sie sztuczne. Napis z innej strony bo tam ciężko mi się go doczytać Ogółem to dobra sygna tylko klimat przez to zepsute tło nie "fajny"
Program: PS CS2 Posty: 11 Dołączył: 23 Maj 2008 Skąd: PoLskA ;p GFXPoints: 12
Wysłany: 2008-05-31, 18:43
Nie będę oryginalny i powiem to samo co reszta + jakieś swoje przemyślenia
No więc praca bardzo fajny z takim klimatem można powiedzieć. Tyle że za dużo blura na chmurach. I nie wiem dlaczego ale ten orzeł z lewej wydaje mi się jakiś taki sztuczny. I ten napis jakoś tak mi nie pasuje ale ogólnie jest dobrze. Fajną ramkę zastosowałeś taka innowacyjna się wydaje...
no niezłe, ale napis strasznie mi nie pasuje, i kolory po prawej stronie nie pasują mi do tych po lewej... render trochę za duzy, i przydało by się więcej efektów... mogłeś bardziej popracować nad głębią
OMFG! jak moglem takiego byka zrobic!?!?!?!?!?!? to chyba moj pierwszy byk... moze to dla tego ze przez pare godzin gralem w "psycho gre" i mi mozg padl.. D:
edit2: to chyba na prawde ze mna jest dzisiaj cos nie tak bo zapomnialem poprawic
- Co do tła to jednak jest to smuż... Nawet sporo mi się z tym zeszło ażeby uzyskać taki efekt jaki chciałem no ale jakoś się udało...Kolorki specjalnie zrobiłem po obu stronach inne.. żeby było coś innego... itd: Render dałem specjalnie taki większy... próbowałem z mniejszym ale nie wyglądało to za dobrze... Napis faktycznie nie wyszedł najlepszy...macie racje..ogólnie to nie miałem w ogóle pomysłu na napis...jaki zrobić i co na nim ma być...strzeliłem na szybkiego... dzięki za comment y
JANUSZ73XXX, Powiem tak, widać, że próbujesz wielu nowych rzeczy, a to dobrze, bo człowiek ucz sie na własnych błędach. Ostatnia najlpesza, ale wydaje mi się, że dużo w niej nie zrobiłeś, bo widziałem stock. A co do napisów, zmień ten styl w końcu
A ja musze to powiedzieć, bo to chyba pierwszy raz od bardzo dawna, kiedy nie podoba mi się napis wykonany przez Ciebie... a dlaczego ? zapewne wina czcionki... to duże E jakoś tak jakby za duże, albo nie brzydko w takim rozmiarze wygląda, kiedy w pobliżu są litery tej samej czcionki o połowe mniejsze. O !
kolory- tak jak powiedział leviet, nie podoba mi się ich dobór w tej pracy i to, że z jednej strony inny i z drugiej inny.
tyle ode mnie.
pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum