Mam nowy pomysł co zrobić żeby wygrać sotw, dam czarny na tło render i jedno c4d i napier** topazu pierwsze miejsce będę miał w kieszeni
praca okropna, zupełnie nie potrzebna ramka, strasznie razi, i odciąga uwagę od pracy.. zjechałeś głębię.. to teraz przejdziemy do tego, co w tym tagu jest najgorsze... okropne tło a raczej jego brak, render okropny, w ogóle ne pasuje do sygnatury...
troche cie zjechalem wiem.. xF ty lepiej ziomuś szukaj inspiracji i tutków i dla dobra tego forum nie bierz udziału w sotwie..
leviet, - zdaje się że uważasz się za super graficznego eksperta ... jedynego i niepowtarzalnego - który robi tylko i wyłącznie wyśmienite prace .. best of the best - nigdy i nikt ci nie dorówna - wszyscy chylą przed tobą czoło... padają na kolana - bo to praca by leviet ... eh....... a cała reszta to tylko laicy którzy się kompletnie nie znają... nie powinni startować w żadnych konkursach ....żeby leviet mógł wygrać i podkreślić swoją wyższość nad innymi...eh ...żal ...a jak nie wygra to jest lament i wypisywanie pierdół ... Robisz z siebie nie wiadomo kogo... - ( no starasz się ) to trzeba ci przyznać ...... Nie zawsze się wygrywa... częściej przegrywa... ale trzeba to umieć przyjąć z jakimś honorem....
leviet - czasami zachowujesz się jak rozkapryszony bachor - żal...
Dziękuje i nawzajem
Co do pracy to jest całkiem fajna, ale znajdzie siś jednak parę rzeczy które mnie szczypią w oczy, a mianowicie: ramka, napis mogłeś dać inny kolorek, no i światła w prawym dolnym rogu i lewym górnym mi nie pasują Środkowe jest niczego sobie bo musi być, ale te po bokach zbędne
JANUSZ73XXX, ostatnia sygnatura podoba mi się. Fajne łagodne tło, bardzo ładny render oraz dość dobre kolorki. Razem daje to na prawdę bardzo dobry efekt. Jedyne co mi się w tej pracy nie podoba to napis, nie potrzebnie dawałeś go tutaj. Zdecydowanie do usunięcia lub zmiany. Pozdrawiam!
leviet, - zdaje się że uważasz się za super graficznego eksperta ... jedynego i niepowtarzalnego - który robi tylko i wyłącznie wyśmienite prace .. best of the best - nigdy i nikt ci nie dorówna - wszyscy chylą przed tobą czoło... padają na kolana - bo to praca by leviet ... eh....... a cała reszta to tylko laicy którzy się kompletnie nie znają... nie powinni startować w żadnych konkursach ....żeby leviet mógł wygrać i podkreślić swoją wyższość nad innymi...eh ...żal ...a jak nie wygra to jest lament i wypisywanie pierdół ... Robisz z siebie nie wiadomo kogo... - ( no starasz się ) to trzeba ci przyznać ...... Nie zawsze się wygrywa... częściej przegrywa... ale trzeba to umieć przyjąć z jakimś honorem....
leviet - czasami zachowujesz się jak rozkapryszony bachor - żal...
to nie o to mi chodzilo... i btw, wiem, ze moja praca byla do...
chodzi mi o to ze teraz jak wejdzie ktos nowy to spojrzy na ogloszenie i powie "Loool ide sobie"... a jak tego nie rozumiesz, to nie wiem jak ci to wytlumaczyc..
ramka po calej lini, zero inwecji, render napis i tło tylko tyle widać, jak ty mogłeś wygrać tyle sotwów?
yh leviet ma racje, nie wiem jak wyglądały inne pracki ale mi się ona strasznie nie podoba. Nie widze w tym nawet klimatu, pomysłu jakiegoś. Wszystko takie bez jąder. Nie wiem jak inne pracki, ale dziwie się bardzo że to wygrało
Program: gimp Posty: 3 Dołączył: 06 Sie 2008 Skąd: częstochowa
GFXPoints: 4
Wysłany: 2008-08-09, 14:05
Chociaż nie znam się taj bardzo jak przedmówcy, powiem że ten "brak tła" nie jest wadą, a zaletą tej pracy. Natomiast ramka... ramka po części też jest zaletą bo ją powiększa. Takie moje zdanie
Napis i ramka przesadzone w kolorze.
Brak także w tle dynamiki, którą prezentuje
render - więc także do dobudowania ;] Do tego światełko, zmodyfikować kolor
pod render i powinno być ciekawiej
Błeeeeee, jedno lipne c4d dane na lighthen, które mogłeś chociaż zesmużyć, zdupcona ramka, DUUUŻO topaza, napis też brzydki... No cóż - ZMIEŃ STYL, WYWAL TOPAZ, ZRÓB PRZERWE(ok. 1 tydzień), i dopiero rób tagi... A co do wypowiedzi levietowatego to siem zgadzam!
Tylko nie mówcie znów że jest tu masakra z Topazem.......... ( bo już słyszałem takie twierdzenia ) - na tej pracy nie ma go wcale ...ale są osoby które go rzekomo widzą pomimo tego że nie był tu stosowany.
JANUSZ73XXX, znowu tyle topazu nawaliłeś zbastuj z nim troche (żart) praca mi sie specjalnie nie podoba, głowa według mnie za duzo miejsca zajmuje, ten kwiatek jak by odstawal od reszty, światło z lewej nieladne a raczej światła, to cos po prawej w górnym rogu brzydkie ogolnie praca nie zachwyca miałeś lepsze w przeszłosci.
PzDr
JANUSZ73XXX, jakbym był PwQt to bym cię zbeształ za tego Topaza(którego jak mówisz nie ma). No ale że nim nie jestem... Wg mnie praca nawet ładna, aczkolwiek jak kolega wyżej zauważył - za duża głowa. Nie podoba mi się to światło w lewym górnym rogu i to dziwne tło w prawym górnym rogu. Sygna niczym się nie wyróżnia. Jest taka... normalna Mogłeś gdzieś przyciemnić boczki i coś jeszcze dodać do pracy, bo wydaje się pusta.
Te świetliki można było ostrzej zrobić, w końcu pierwszy plan ;] Trochę ogólnego wyostrzenia, przyciąć prawą stronę, napis do zrobienia i po sprawie ;P
No może jeszcze wtopienie rendera z prawej strony, bo jakoś dziwnie te włosy sie łączą
z resztą ;q Jakoś tak 7.5/10 Aha zawsze miałem Ci to powiedzieć, a zapominałem. Zmień technikę, bo Twoje prace są non stop takie same, co staje się nudne po prostu
co do tej wczesniejszej pracki z czarownica to kozacka ma swoj klimat i twierdze ze dla ludzi sie podoba skoro wygrala sowt
jesli chodzi o tak wyrafinowanych grafikow to ja wiem jak kazdy wielki grafik, malarz, czy piekarz mniejsza... ma swoja wizje dla nich czasem dzielo wilkiego artysty ktory namalowal czarny kwadrat na bialym tle (nie pamietam jak sie nazywa ) to wielkie dzielo bo ma swoej odchyly i oczywiscie jest bardzo drogie ... lecz dla zwyklego odbiorcy ktory nie ma otchylow czasem proste wyrazne ladne jest najlepsze i taka wedlug mnie jest ta pracka a ze lev...cos tam nie jestes zadnym artysta to mi sie nie podobaja twoje opinie i twoje prace i przyznaje racje Januszowi
co to tej drugiej pracki fakt zaduza glowa i ten kwiatek do niegrzecznej dziewczyny nie pasuje ladny kwiatuszek ale ogolnie pracka wporzo 6/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.