Ostatnia praca mi się nie podoba..Po pierwsze, tak jak powiedział leviet, strasznie napaćkałeś kolorów. Po za tym ten napis, zdecydowanie do usunięcia, nie potrzebnie dawałeś ten gradient na niego, to wygląda na prawdę bardzo źle. Według mnie nie wyszła Ci ta sygna..
Ale- render nie wtopiony, ramka dziwna, za bardzo sie "gryzie" z resztą tła, więc 7/10.
wpadnij do mnie.
pozdro
kiepsko.. za dużo topazu, topaz pomoże ci zrobić sygnę ale nie zrobi jej za ciebie... ten topaz mogłeś w niektórych miejscach zastąpić sharpenem... brak tła, gradient do kosza daj jakieś smudge czy coś.. jeżeli to na górze z sufitu to ma być światło to nie wiem.. kiepskie bardzo mogłeś robić mniejszym brushem mocniejsze i nie z sufitu ;/ napis strasznie odstaje, i mało efektowny jest... render zbyt duzy..
napis strasznie odstaje i nie wtopiony... i mało efektowny... wszystko porozwalane po bokach.. ściśnij to do kupy zią.. po bokach powinno być bardziej pusto a nie nawalone.. liquify mogłeś zastąpić jakimiś c4d.. bo liquify nie wygląda zbyt dobrze. na miłość boską nie dawaj świateł z sufitu. tu też render zbyt duży
ziąą ty już opanowałeś fotoszopa potrzebujesz tylko "przykładu" poszukaj na pro forach typu planetrenders..
sygna z walki z NOVA SQD:
mi się tam podoba
ładne kolorki, postać ładne wkomponowana w c4d, które tez z resztą ładne
jedyne co mi nie pasuje,to to, że mogłeś usunac ten miecz ( czy co to tam jest ) zanim zacząłeś robić pracke, jakoś mi tam nie pasuje
OSTATNIA:
oj nie wyszło Ci raczej,
napis nie pasuje, ten efekt kręcenia nie pasuje do c4d użytych po bokach. światło jakby zupełnie kolorem nie pasuje
ogólnie rzecz biorąc, ostatnia mi sie nie podoba.
Jak dla mnie to z kontrastem przedobrzyłeś.
Powinno być jakieś delikatne takie jakby pustynne kolorki.
W końcu z tyłu to cos a'la pustynia. Co nie?
Nie podoba mi się te hmm... pierwsze skojarzenie
to ptasie odchody za postacią...
ale dobra, chyba widać o co chodzi.
Nie wiem sam co o tym myśleć...
Takie dziwne przejście między 1 planem a drugim,
jest ono chyba zbyt mocne! Wszytsko ten kontrast psuje.
Pozdro. Tak jak LoD - radze znaleźć inny, a najlepiej wyrobić
sobie już własny, bo chyba doświadczenie jako takie masz, styl.
Program: gimp Team: Ekipa Remontowa Posty: 75 Dołączył: 11 Lip 2008 Wiek: 8 Skąd: z nienacka GFXPoints: 175 Piwa:4/3
Wysłany: 2008-07-12, 21:41
SOTW#49 jak dla mnie zbyt mało render komponuje się z tłem a to przez to że render jest tal ostro namalowany a tło zbyt rozmyte mysle ze kompromisem by było danie na tło kilka razy SHARPEN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.