Moze i jest za duzo telefonow w jedym miejscu ale wedlug mnie fajnie to wyglada.
Fakt tło nie wygląda najgorzej , ale na napis nie mogę patrzeć , mogłeś zrobić jakąś prostą czcionką i zmniejszyć Opa. , tak to lipnie wygląda ... :kwasny: Reasumując w topa dużo pracy nie włożyłeś ...
Tło topa dość dobrze zrobione jedynie co tutaj nie pasuje to napis odbiegajacy kolorystyka od reszty, to na dodatek czcionka tutaj nie pasuje do niczego
tylko ten napis małymi literami zmieniłbym na czytelniejszy bo nei wiem co tam jest napisane
Czytaj ze zrozumieniem.
Kurde, ukradliście mi komentarz
Nie podoba mi się napis, jego kolor, telefony mogą być w jednym miejscu, ale niech się na siebie nie nakładają :|
Tło trochę lipne
czy mi się wydaje czy w tym logu z ministrantami jest pattern no i strasznie taki no jakby to powiedzieć no pozlepiany o to dobre słowo reszta takie trochę puste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.