Witam!
Od niedawna interesuję się grafiką komputerową tak więc proszę o łagodne ocenianie moich 1 prac
Oto 2 loga dla pewnego forum:
oto moje 1 logo:
i 2 logo:
i animowane
Proszę o ocenianie prac powtarzam to są moje 1 loga!!
Sorry,text bardzo słaby,niepotrzebny,obrys rendera,wtedy cały render psuje,wez jakiś pędzel do rozmywania,lekkko przejedź po bokach rendera, tak to może byc jak na początkującego.
Dlatego, że to Estadio Santiago Beranbeu (stadion Realu)
Obecny top forum jest fajny, tylko skurczony :| A ten nie pasuje kolorystycznie - bardziej czerwień by pasowała
1. - fajne vectory, źle wklejone komórki, logo i napis ciekawy, ale po co w centrum loga napis? Zjechałbyś nim niżej, będze ok.
2. - nie podoba mi się, tyle. Tło - złe, temat na SE - zły, Logo SE - fatalnie wygląda a napis ...
nieprawda. Źle, że pourywałeś vectory na krańcach loga, czcionka jest mało efektowna i mnie na pewno nie zachęciła by do wejścia na jakiekolwiek forum tudzież stronę i to o tematyce styli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.