Ladniutkie przyciagaja wzrok a nie odrzucaja - i o to w tym chyba chodzi nie?
Osobiscie niebieski bym wybral
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
1. ładnie dopasowane kolorki
2. pieniążki nie są wkomponowane w tło szkoda bo bannerek ciekawy
3. wszystko ładnie ale grafikę upodobniającą tuning komputera na lewo banneru zmieniłbym na inną
ocena:
a) 9/10
b) 7/10
c) 8/10
pozdrawiam!
Tak jak już mówiłam, wszystkie były robione na zamówienie, klienci już je zaakceptowali więc nic zmieniać nie będę Byłam tylko ciekawa czy może dacie mi jakieś konkretne rady aby kolejne bannery były jeszcze lepsze Dziekuję za wszelkie porady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.