Posty: 114 Dołączył: 07 Sie 2007 Wiek: 28 Skąd: Rocłowek GFXPoints: 159 Otrzymał 15 piw(a)
Wysłany: 2007-08-07, 21:39
Sharky napisał/a
1. Wogule
Nauczcie się ludzie pisać ... bo mam już tego po dziurki w nosie ... pisze się W OGÓLE - to po pierwsze a po inne prima to...:
1 - zbyt prosty, nieciekawa animacja
2 - o wiele ciekawszy i dobre kolorki - niebieski&biały
3/4/5 - za szybko zrobiona animacja, nie mozna się doczytać
6/7/8 - najlepsze ze wszystkich
9 - zbyt prosty jak na "ważną" osobę
10/11/12 - hmm ... ubogie w grafikę, animacje dobre.
jacoSZEF, graty.Bardzo fajna grafika.Chodź muszę się zgodzić z Sharky, ze w pierwszych dwóch banerkach kolory są niezbyt dobrze dobrane.Ale tak ogólnie są bardzo dobre.
Program: Photoshop 9.0 CS2 Posty: 158 Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 14 Skąd: się biorą dzieci ? GFXPoints: 172 Piwa:1/5
Wysłany: 2007-10-22, 07:21
dwa pierwsze mi sie nie podobają... dla emuzy mogą być choć te mniejsze nie zabardzo. Tego DJ tez mi nie przypadl do gustu, ostatnie 3 są fajne. nawet bardzo fajne
Nie są złe, ale jakieś rewelacyjne też nie, poza tym 3/4 już nie widać (nie ma na serwerze), cały pic polega tutaj na płynnej animacji, reszta (tło, napisy, efekty) dosyć przeciętne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.