Program: Adobe Photoshop 7.0 CE Team: NOVA Posty: 2543 Dołączył: 12 Cze 2007 Wiek: 14 Skąd: Kruszwica GFXPoints: 2844 Piwa:117/66
Wysłany: 2007-08-28, 12:25
Serwis pilakarski? Mogłeś dorobić PL znaki pencilem, albo ściągnąć Visitora PL :|
Napis NOGA.pl mi się nie podoba, ale oczywiście Ronaldniho, bo teraz go wszyscy kochają, nie? Lepiej dałbyś tam czyjeś nogi albo piłkę
Te napisy zbyt bardzo na siebie nachodza, powinienes zrobic dluzsza przerwe w czasie miedzy nimi. Ogolnie bez rewelacji. Zielone tlo, wklejony render, pattern, elipsa ( :no: ) i ramka. I jak juz to ktos zauwazyl nie ma nawet polskich znakow.
Posty: 159 Dołączył: 10 Cze 2007 Skąd: z Domu ;) GFXPoints: 9 Piwa:3/13
Wysłany: 2008-02-09, 20:54
Albo mi się wydaje, albo coś zrobiłeś źle, bo Ronaldinho chyba nie ma takiej wklęsłej twarzy, tak jak na tym buttonie (od prawej strony :-)). Troszkę słabe, ale zawsze to jakaś 'reklama' dla stronki jest nie ;>?
button w sumie nie byłby aż taki zły ale 2 rzeczy napisy za bardzo nachodzą na siebie oraz ten ronaldinio coś z nim nie tak ale to dopiero widać jak się bardziej przypatrzy...
Albo mi się wydaję, albo te napisy 'najlepszy serwis piłkarski(...)' się trzęsą ;o. Drugi błąd, to jest to, że za szybko przeskakuję te napisy. Tło jest takie sobie ;/, a twarz Ronaldinho to taka jak by wklęsła się zrobiła ;o. Dno ;/.
Mi się nie podobają całkowicie... nie lubię takich styli.
Ugryzłbym to od zupełnie innej strony... Prawa część jest ok ... ale ronaldinio mógłby być mniejszy i biec w stronę widza aż głową udzerzy w "ekran" upadnie i pokaza się dopiero napisy ... sądzę, że taki efekcik o wiele bardziej przypadnie ludziom do gustu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.