Posty: 103 Dołączył: 06 Sie 2007 Wiek: 18 Skąd: w nas tyle zła? GFXPoints: 130 Otrzymał 10 piw(a)
Wysłany: 2007-08-08, 20:34
ujdzie butonek jak butonek ladnie wykonany pytanie jeszcze jaka bedzie jego otoczka i czy bedzie do niej pasowal bo widzialem juz piekne buttony w naprawde niepasujacych do nich oprawach ale to nie o tym temat buttonik ladnie sie prezentuje i bez wiekszych zastrzezen z mojej strony
Takie sobie . Takie coś to chyba w paincie można zrobić . Do poprawy!
To zrób mi coś takiego w paincie, a nie tylko gadać potrafisz. Co do tematu, to według mnie, Twoja praca przyda się nie jednej osobie, bo jest godna uwagi i jak dla mnie, to powinna znajdować się na 'stronce' z tutorialami :-).
mate.p2p, to jak kiedy będzie więcej prac? Ten jeden button to mizerny jest. Elipsy nie ma, ramki za szczególnej też nie, tylko napis i kilka maźnięć ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.