Powiedziałbym nawet, że są słabe ... jak masz robić na szybko lepiej nie rób wcale ...
A tak do rzeczy to wklejasz render na jakieś nie pasujące tło i do tego dajesz jeszcze niepasujący napis ... nie raz didasz ramkę, która nie raz pasuje a nie raz nie, ale to też nie zawsze ...
Masteq, fajny klimatyczny wg każdy, ale mnie zaokrąglone rogi pasują a tutaj ich nie dostrzegam... ale napis zrypałeś po całej linii, chodzi mi o czcionkę w każdej pracy.
Masteq, rozmiary nie pasują, nie wiem co nimi chciałeś zyskać. Kolory nie są złe, ale na pracy tak rzecz biorąc mało co widać Chaos w tle panuje i jeszcze ta druga praca ... ehh... trenuj chłopie bo talent ucieka!! zapraszam do działu z tutorialami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.