No niestety za malo pracy, obcięta fotka z ruskim filtrem, i ewentualnie ramka to trochę za mało na dobry avatar, proponowałbym wyciąć osobę i zrobić własne tło
Ej nie wiem czy wy się znacie na robieniu avów ale to nie są same zdjęcia jak twierdzicie. Wejdzcie na xxxxx a zbaczycie jakie tam są na topie sztuką avka nie jest tak jak u was powwalanie wszystkiego na siłe....
Mi się podobają najlepszy Real campeones
EDIT: Bedzie warnik jesli jeszcze raz zareklamujesz forum graficzne. Narazie upomnienie. Zoltan To nie była forma reklamy, tylko przykład. // Groove
Program: MS Word Posty: 2 Dołączyła: 05 Lip 2007 Skąd: z tont ;D Nr Użytkownika: 280
GFXPoints: 2
Wysłany: 2007-07-05, 17:12
Cola napisał/a:
same zdjęcia
Cytat:
same zdjecia
Boss napisał/a:
same zdjęcia
stuai napisał/a:
same zdjęcia
Ronaldinio napisał/a:
Zdjęcia i takie małe rozmycie.
Devil napisał/a:
tylko lekkie rozmycie
Gratulacje Panowie. :hurra: :super: Jeżeli kompletnie nie wiecie, co mówicie, to się nie odzywajcie. :zglupkiem: Weźcie sobie, Miszcze, zdjęcie, dajcie tam blura i zobaczymy co wyjdzie. Taki przykład mojego avatara na aotw, na innym forum. Dałem oczywiście "samo zdjęcie".
Przed:
Po:
Tak samo jest z avatarami Groove'a. Więc teraz moglibyście szanownie się zastanowić zanim coś napiszecie, bo kiedy to czytam, to myślę tylko jedno: rzal i bul.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.