Super Avki najbardziej mi się podoba ta z Britney...( Jaka ona jest ładna... ;]]]]]]]])
Zmieniaj klimaty w Avkach bo widzę trzymasz się tylko jednego...
nie wiem co o tym sądzić. tylko wycinasz ryjki ze zdjęć też tak umiem nawet... fajne dobierasz foty, ale to wszystko... postaraj się zrobić coś innego/
Groove, to nie są avatarki (no może z nazwy to tak.. ale ...) tylko powycinana grafika i odpowiednio zacieniowana także jestem zdecydowanie na NIE a moja ocena dla Twojej galerii avków to..... 3/10 !
trochę za malo pracy wkładasz w te prace, kawałek fotki + ewentualnie filtr fotograficzny albo gradient mapy to zbyt mało... jakieś brushe, cm, światłą by się przydały i jeszcze na dodatek cały czas prawi identyczny styl... popatrz na avatary Libner'a one CI powiedzą jak powinien wyglądać prawdziwy, dobry avatar
Eh, Groove, z tego co widze to nie zmieniles ani troche swojego stylu Moze warto posluchac poprzednikow? Pobaw sie troche z tymi zdjeciami, wstaw cokolwiek, zeby kazdy sie roznil czyms od poprzedniego, bo wszystkie wygladaja tak samo
Hmm... brakuje im tego czegos...
widze ze wszedzie ponakladales ten sam GM - niezbyt ciekawie to wyglada - cwicz wiecej
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.