Znam twoje prace dragon właśnie z forum MF. Tam ludzie nie mają za grosz gustu, ale patrząc po ostatnich dwóch to umiesz robić avki. Wszystko mi w nich pasuje. Oby tak dalej!
Przedostatni avek mi się najbardziej podoba, nie to co te pierwsze bo w nich dałeś obrazek + napis i koniec, ale te 2 ostatnie jako tako wyszły, pozdro
Ostatni avater lepszy od pozostałych.
Mogłeś wybielić te zęby i nadać inną kolorystykę ,
ta praca nie przyciąga mojej uwagi , napis też nie za dobry.
Ale widać progresik.
Nie lubie napisów pinoowych. Kolory fajnie ale pamiętaj że avatar to za mało miejsca by pokazać cały swój skill . Dawaj tylko to co pasuje byle nie za dużo za ost. avka 9/10 za jokera 8+/10. gratulacje pniesz sie w górę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.