Hosting spisuję sie nie źle. Braciak użytkował przez 3 lata plan "medium" mówił że sie dobrze sprawuje, za taką cenę nie ma co wybrzydzać. Ale jest jego zdaniem najlepiej wykupić wtedy jeśli robimy jakąś większą stronę lub forum. Nie opłaca się tego brać na np. portfolio dla początkujących.
Unikajcie tej firmy jak ognia!Miałem tam hosting mojego forum i były ciągłe problemy ze stroną.N plus można odnotować tylko suport który odpowiada bardzo szybko.Reszta do bani.
gramasla, to akurat wiemY ja osobiście mam 3 konta w netlook.pl wg mnie to jest najlepszy hosting hehe wszystko jest u nich sprawne a ten webd.pl jest za wolny to po 1, a po drugie to i supportu nie mają dobrego ...
mam na nim konto już od dawna i powiedzieć mogę jedno kiedyś był BDB teraz DB z minusem a czemu z minusem? bo jest dobry do czasu jak się zacznie coś krzaczyć bo wtedy na support niema co liczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.