Tylko i wyłącznie www.home.pl <- ta firma posiada największe doświadczenie hostingowe na polskim rynku. Sam utrzymuję u nich swoją domenę emaciek.net i jestem naprawdę zadowolony. Pełen profesjonalizm.
Ty sobie chyba kpiny robisz? Pisząc shou? Oni nawet nie mają prawa siebie nazywać hostingiem! Konta czasami nie chodzą 2 dni. z resztą co chcieć za 9 zł/ rok? A teraz całe shou na sprzedaż: http://www.allegro.pl/ite...edaz_firma.html :kwasny:
Troche sie temat zdezaktualizowal, ale...
Bede niedlugo zmuszony niemalze do postawienia swojej strony/portfolio
Chce tam zamieszczac swoje zdjecia (glownie) tudziez ciekawsze prace graficzne...
i moje pytanie brzmi - gdzie to postawic?
zalezy mi na tym by bylo przystepnie cenowo (darmowo byloby cudnie ale domyslam sie, ze takie rzeczy to tylko w Erze) sprawnie, szybko i bezawaryjnie dzialalo (mozliwie bez wkur....ch reklam).
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
Jajka se robisz? Co to jest 50MB na zdjecia... :|
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
No to powiem szczerze ze az.pl ma bardziej kuszaca oferte cena/miejsce na serwerze
na webd.pl za 130zl/rok jest 1.2GB miejsca
na az.pl za 120zl/rok jest 6GB a za 20zl/miesiac jest juz 10GB (na dwa lata - 15zl/miesiac)
wiec teraz zapytam - jakies doswiadczenia macie z w/w hosterami?
EDIT: i jakie macie doswiadczenia/propozycje jesli idzie o zagraniczny hosting - czyli cena/jakosc/miejsce/szybkosc/niezawodnosc/oferta?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.