Witam nie wiem czy wy macie takie same zdanie ,że to obecnie najlepszy darmowy hosting jaki powstał dotychczas.Ale ja mam problem nie mogę założyć konta też tak macie jeśli nie to co mam zrobić abym mógł ponownie zakładać konta.
Też jestem tego samego zdania. Oni jako jedyni mogą konkurować z ugu.pl, który też jest bardzo dobrym hostingiem (jak na darmowy oczywiście). Konto tam się zakłada bardzo szybko i prosto jak coś to mogę pomóc.
Już wszystko załatwione bo przez jakiś czas przerwa była i nie można było ale miała niby trwać do 1 lipca a trwała do wczoraj więc trochę dłużej robili prace konserwacyjne.
lua.pl nie jest złe.. ale po kilku tygodniach nieaktywności na ftp.. blokują Ci dostęp.. ;/ To jest złe.. Sam w sobie nie jest zły.. czasem reklam nie wyświetla na forum Bo poza google ads nie występuja wcale Ale ugu.pl i cba.pl lepsze
Ja polecam cba.pl jest wg mnie najlepszy z polskich darmowych hostingow jest jedna reklama google na samej goze w niczym nie przeszkadzaja. Masz 1 GB miejsca nie ograniczony transwer , emial,domeny,fpt,mysql itp
według mnie również nieciekawy i czytając te wszystkie pozytywne opinie zastanawiam się czy po prostu tylko ja miałam takiego pecha, że jakiś tydzień po tym, jak zaczęłam go używać non stop trafiały się jakieś prace konserwacyjne i inne cudawianki przez co dostawałam białej gorączki starając się dostać na własną stronę... mimo wielu pozytywnych zdań powyżej - nie polecam, bo uraz pozostał mi do dziś
Szczerze mówiąc, nie lubię tego hostingu! po tygodniu nieużytku blokują ci dostęp do ftp! Polecam ugu.pl ponieważ moim zdaniem jest najlepsze, a także cba...tylko przy przemie wysiada
lua.pl fuj przez tydzień prace konserwatorskie itd .... wybierałem ten hosting bo był darmowy i BEZ REKLAM ... do czasu -.- ... ogólnie czasem wolno chodzi itd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.