Jaki polecacie hosting pod strone www i forum?? Najlepiej zagraniczny,jaki lay o Prison Break polecacie
Cene jaką mogę wydać to 200 zł
Myślę że na tym forum pomożecie bo na innym nie pomagali.
Ale z moich wczorajszych spostrzezen maja drogie te serwery... (cena/ilosc miejsca na serwerze) w porownaniu z az.pl
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
A dlaczego potrzebujesz zagraniczne ? Przecież polskie też są bardzo dobre, szybkie i w ogóle godne polecenia. Ja jak mówiłem, bierz www.netlook.pl lub www.webd.pl (Dodatkowo domene możesz wziąć w netlook.pl - szybka i fachowa obsługa, szybko odpisują na różne zapytania)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.