Ja mam forum phpbb by przemo na boo.pl i bardzo polecam ten serwis
Mam wykupione pro-konto
na boo.pl jest bardzo tanio i mozna placic smsem
Naprawdze polecam boo
jak zostało juz wczesniej napisane zaletą boo.pl jest to, że mozna płacic sms'em. mam tam swoją stronke i nie musiałem isc do banku wpłacac na czyjejs konto bankowe pieniadze
O jakich błędach mówisz? Miałem kiedyś forum na boo.pl i wszystko bardzo sprawnie i bezawaryjnie działało, nie mam żadnych zarzutów. Polecam ten hosting jak najbardziej.
Posty: 2 Dołączył: 04 Lip 2008 Skąd: z T.L. Nr Użytkownika: 3818
GFXPoints: 2
Wysłany: 2008-07-04, 18:07
Witam.
Trudno mi jest wskazać "ten lepszy" serwer, bo nigdy nie używałem boo.pl Ale miałem forum (by Przemo) na webd.pl i żadnych problemów z tym serwerem nie miałem.
Posty: 4 Dołączył: 07 Sty 2008 Skąd: Glogau City Nr Użytkownika: 1572
GFXPoints: 5
Wysłany: 2008-07-07, 00:24
Cytat:
Naprawdze polecam boo
Ryzykowne stwierdzenie...
boo.pl ma częste pady bazy MySQL
webd.pl i owszem był dobry. Obecnie kicha, jednak lepsza od boo.pl
Na dzień dzisiejszy polecam netarteria.pl - sprawdzony, stabilny i tani
lub domenomania.pl - rok za darmo, brak haczyków, dość dobrze działa i nie zauważyłem żadnych problemów. Również mogę polecić ovh.pl - solidna, o ile się nie mylę, francuska firma. Niestety nakładają pewne ograniczenia, które uniemożliwiły mi dalsze korzystanie z usług tej firmy
Cytat:
ale za to w boo.pl mozna zapłacić smsem..
W webd.pl o ile mi wiadomo też można płacić smsem.
Cytat:
i nie musiałem isc do banku wpłacac na czyjejs konto bankowe pieniadze
A co to za problem?! Po za tym nie musisz iść do żadnego banku, tylko do pierwszej lepszej agencji pocztowej i zrobić przelew...
Ja wole webd.pl niż boo.pl... większość piszę, że woli boo.pl bo jest płatność SMSem, przecież w webd.pl też jest taka możliwość. Tak jak napisał Lavanos, boo.pl ma częste pady bazy MySQL i nie ma możliwości zaparkowania samemu domeny (trzeba wysyłać do admina i czekać długooo, aż on zaakceptuje ją ).
Szczerze odradzam oba hostingi. Oczywiście jeżeli macie pieniądze i czas psuć sobie nerwy to proponuję webd.pl a boo.pl całkowicie odradzam.. Oba hostingi są bardzo słabe (szczególnie boo.pl)
Bardzo częste pady
Powolna pomoc
Płatność sms'em(?) Jak zapomnisz wysłać eska to wysyłasz dwa żeby odblokować konto i żeby opłacić abonament
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.