KroX, z tego co wiem, webd.pl również ma uruchomioną płatność SMS, ale chyba tylko dla konta mini. Co do boo.pl, miałem kiedyś tu forum i strasznie mi muliło, ale to było dawno, teraz może jest już lepiej.
Wysłany: 2008-08-05, 23:31
Odradzam boo, na początek wystarczy ale jak Ci się rozrośnie strona to będzie mulila, często maja jakieś problemy techniczne. Mam teraz na boo Radio i Forum, ale kolejną stronę otwieram na webd.pl bo boo jest denne. Najlepsza sprawa to transfer, porównaj se transfer jaki daje boo a jaki webd, gwarantuję ze szybko zacznie Ci brakować transferu na boo tak jak mi i wtedy będziesz dodatkowo ich wzbogacał, a webd daje bardzo dużo transferu.
Program: Blender Posty: 101 Dołączył: 30 Sty 2008 Wiek: 16 Skąd: Ak GFXPoints: 235 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-08-08, 10:41
sms... dzieci jestescie czy co ?? co to za problem platnosc przelewem i macie lepsze, i stabilniejsze serwery, i oszczedzacie kase...
webd juz kiedys sie zrazilem jak mieli wielka awarie stracili duza ilosc danych...
po tamtym czasie nawet nie chcialem dotykac tego serwa
boo kiedys chcialem wrzucic strone jak mialem zamiar przejsc z cba na platyn ;p ale znalazl sie kumpel i siedze na dmkproject ;p
9. Jeśli zamierzasz instalować skrypt forum, i wybrałeś phpBBbyPrzemo
to zastanów sie dwa razy. Ten skrypt nie jest zbyt optymalnie napisany
i na serwerze boo.pl nie działa dobrze przy dużym obciążeniu zbędnymi modami.
Zamiast tego wybierz oryginalne niemodyfikowane phpBB lub np. punBB
Program: Blender Posty: 101 Dołączył: 30 Sty 2008 Wiek: 16 Skąd: Ak GFXPoints: 235 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-08-10, 19:27
samo za siebie mowi to co znalazl TrawNick widac boo ma bardzo slabe serwery jak ostrzegaja o takich sprawach... chociaz + dla nich ze napisali o tym i nie kupuje sie na slepo hostu
ja polecam BOo.pl webd ma transfer ale na rok , po podliczeniu wychodzi że
transf. miesięczny to jakieś 4 gb? gdzie na średnim koncie z boo masz 6-stke poza tym rozmiar na dysku miażdży XD
Wysłany: 2008-08-11, 19:12
localh0st, gam01 pomyliliscie tematy tu jest rozmowa na temat 2 hostingow
TrawNick nawet nie patrzylem bo nie mam zamiaru kopowac zadnego z tych hostow ;p wiec jednak dla nich minus bo nie napisali trzeba na ftp dopiero sie dostac ;p przesada
Nie czytałem postów poprzednich ale ja bym polecił proserwer.pl za 10 zł na miech masz 240 gb transferu i 1000 mb, jednak są też inne możliwość to jest akurat konto Pro o którym mówie, lecz jak nie chcesz przepłacać jest też konto mini chyba za 2/3 zł miesięcznie ;] z mysql, phpmyadmin, oprogramowaniem itp.
Posty: 17 Dołączył: 21 Mar 2008 Skąd: Z google GFXPoints: 1 Postawił 4 piw(a)
Wysłany: 2008-08-25, 14:25
polecam boo.pl ;] używałem od dłuższego czasu i jest świetny...webd też jest niezły ;] ale boo przewyższa...jakością chociaż webd jest szybszy na przemie ale wolę boo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.