Bardzo polecam stronkę, tutaj dopiero zobaczycie co oznacza fotomontaż. Koleś robi niesamowite efekty, polecam przejrzeć całe portfolio, praktycznie każda fotka was zaskoczy Kiedy to zobaczyłem byłem oszołomiony tym co koleś wyprawiał z tymi fotkami
Już ją chyba gdzieś widziałem ... a efekty fotomontażu naprawdę bardzo interesujące, aczkolwiek wiele razy spotkałem się z podobnymi "dziełami" w Internecie
Peace, nie wiem czy wiesz, ale na dzień dzisiejszy modą zaczęło być właśnie tworzenie prac tego typu
A autor strony jest faktycznie - wybitnie zdolny!!
Dobre pracy, na niektorych pracach widac chocby do niechcenia, ale i tak wyszlo to spod bardzo wyrobionej reki. Tak jak wyzej gosciu ma za***isty talent Albo zbyt duzo wolnego czasu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.