Program: Photoshop CS2 Posty: 80 Dołączył: 15 Lut 2008 Skąd: Polska Nr Użytkownika: 2047
GFXPoints: 98
Wysłany: 2008-04-29, 22:24
http://wortigern.devianta...o-v0-9-84267085 byłoby miło gdyby ktoś napisał co jest źle (jeśli coś jest) i jak to poprawić, tym razem projekt jest powazny bo mam zamiar z niego stworzyć normalną funkcjonalną stronę
Chyba dobre. Nie widzą mi się to wokół nagród, przez to te ikonki nagród są niewyraźne.
Poza tym jakby to miało być na poważnie pocięte itd, to górna część tła powinna być chyba zmieniona, bo teraz chyba będzie musiała być wstawiona jako jeden obraz i długo by się ładowało. I jeszcze ten kwiatek (chyba ) przy stopce jakoś tak jakby mi nie pasował do całego projektu.
Pozdrawiam.
Program: Photoshop CS2 Posty: 80 Dołączył: 15 Lut 2008 Skąd: Polska Nr Użytkownika: 2047
GFXPoints: 98
Wysłany: 2008-04-30, 08:49
ikonki nagród dałem na odwal bo ich tak na prawde nie bedzie na stronce, bede tam wrzucał linki do wygranych konkursów itp.
Dzisiaj bede cial i pisal z kumplem kod pod strone, zobaczymy jak to wyjdzie.
Nie podoba mi się. Menu bardzo brzydkie. Tą trawę to byś chociaż pocieniował. Wystarczy robić paski o różnych odcieniach zieleni. Ogólnie kiepski. Pracuj dalej.
Po pierwsze: Twórz szablony o jakiejś konkretnej tematyce, bo teraz nie wiem o czym to jest. Typografia do niczego, a kolory oczojebne. Menu to porażka. Nagłówek promocje, tak odwrócony odpada. Poza tym to projekt wygląda jakby to był Twój pierwszy, a tak nie jest. Coś nie rozwijasz się. Przynajmniej Twoja 3 praca powinna zasługiwać na ocenę conajmniej 4/10, a tu nic...
Łysy jest strasznie ten szablonik - zamiast podzielić tekst na jakieś boxy informacyjne typu aktualności, ostatnie realizacje, cokolwiek innego to dałeś zbity tekst nawet bez obrazka...
Do tego blado wyszło menu...
Logo i nazwa firmy zlała się z tłem...
Ogólnie kolorystyka wyszła mdła.
Praca w miarę dobra. Niepotrzebny ten cień pod layoutem. Tło nieciekawe, powinieneś dać Ciemniejsze kolory... Menu w miare ładne lecz to zgięcie między nim a topem nieładne. Ten zielony w O nas itp. strasznie razi daj ciemniejszy! To tyle do reszty nie mam się do czego przyczepić. Pozdro!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.