1 - nie podoba mi się kolorystyka i graficznie troszkę spieprzyłeś sprawę .. powinieneśbył uzyć innych zakładek do MENU.
2 - wszystko wydawałoby się być w porzadku ale TOP ... to nie jest to, co powinno zatrzymać muzyka na stronie WWW...
3 - bardzo ładny Lay, ale do portfolio - nie pasuje. Pod portofolia robi się inne nieco mniejsze (najlepiej we flashu ). tło ... popracuj nad nim daj jakieś przyjemniejsze dla oka - np. srebrno - żółte czy coś takiego...
4 - zdecydowanie na nie. Odpycha mnei menu, panel logowania i całokształ razem z tłem
Pozdrawiam.
matiii, nie najlepiej wyszły Ci Lay'e ... postaraj się używac do nich innej grafiki, kolorów czy brushy, unowocześnij je w podświetlające się po najechaniu menu itp. ... dodaj ładniejse buttony ect.
We may feel that we have figured out a lot of great things with digital, but in reality we are just in the infancy of digital image creation. Traditional painting took thousands of years to perfect. We have only been doing digital art for a couple of decades. Dylan Cole
O ile menu jako - tako Ci wyszło (choć można je dopracować) to content już nie. Już mówię dlaczego - teksty "lorem ipsum" są za duże w stosunku do tekstów na nagłówkach boxów, oraz do przestrzeni jaką masz do wykorzystania. Równie dobrze można zrobić po prawej na dole pasek z najlepszymi pracami. Pozmniejszaj napisy lorem ipsum i dodaj jakieś elementy w postaci zdjęć, ostatnich prac itp.
Pozaciemniaj boki szablonu - będzie się ładnie wtapiał w kosmos, a na górze daj jakieś źródło światła typu posmużowana flara obiektywu, albo snop światła statku ufo.
Co do tła - zostawiam je Tobie bo się nie znam na malowaniu kosmosu, ale w tle widzą mi się jakieś fajne niebieskie, albo fioletowe nebule, jakieś mgławice itp. Pracuj dalej
W sumie to nie ma tutaj co oceniać ;/ To nawet minimalizm nie jest, do tego już ten jeden prostokąt sprawia wrażenie ciężkiego. Coś a'la rok 1999, dodatek do CDA, gdzie dzieciak robił layouty pod IE w notatniku, i tak to mniej więcej u Ciebie wygląda.
BTW, pierwszy post na forum napisany nie pod FF, IE, Operą czy Konquerorem Ale na Safarce z MacOS'a ;]
We may feel that we have figured out a lot of great things with digital, but in reality we are just in the infancy of digital image creation. Traditional painting took thousands of years to perfect. We have only been doing digital art for a couple of decades. Dylan Cole
To ja jeszcze coś dodam od siebie. Poza tym, że wszystko jest strasznie duże to dodałabym jeszcze jakiś dodatkowy kolor, np. ciepły żółty, który komponuje sie ładnie i z szarym, i z niebieskim. No i w topie strasznie pusto przez co niewiadomo jaka jest tematyka strony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.