Jak na pierwszy raz to myślę, że nieźle, może nie jesteś jeszcze takim świetnym designerem jak ja czy o wiele słabszy ode mnie np. Kwusher, ale jest dobrze Lay taki jakby bardziej blogowy. Pattern w tle okropny, niezbyt mi się tu podobają kolory cellpicków, szczególnie tych bocznych i ten top - stock jakiś dziwny, poza tym większych błędów nie widzę, następnym razem wujaszku coś bardziej złożonego masz zrobić
Program: 3D Studio Max 2009 Team: Green Designers Posty: 648 Dołączył: 15 Cze 2007 Wiek: 14 Skąd: Jastrzębie Zdrój GFXPoints: 517 Piwa:4/4
Wysłany: 2008-03-17, 18:00
Hmm jak na pierwszy lay to nawet nawet, adres strony rozwalający, podoba mi się top Choć to wszystko co mi się w nim podoba Jakiś taki ubogi ten lay Trenuj
Jak na pierwszy raz w miarę dobrze
Ale błedów trochę jest
Po co to podkreślenie w menu? top za czerwony, kolorystyka brzydka (słabe kolory), nasza firma i nasze produkty za duże odstę;py... stopka słaba.... :aww:
W co nowego również za bardzo nadziubdziane...
heh chyba wszyscy pisali "ogolnie dobrze" albo "jak na pierszy raz, ok" i ja tez tak napisze heh
Poza tym Owsian prawie zawsze pisze to co ja chcialbym napisac i potem niemam co pisac ;p ;p ;p
Fajne "nasz firma" "nasze produkty" i menu, takie proste, fajne Caly lay troche taki typograficzny, czyli taki jakie ja najbardziej lubie Najgorsze jest belka "co nowego" i "partnerzy"
Zrob co nowego to moze uda mi sie wyprzedzic Owsianke to napisze cos wiecej
*Artysto, twórz, nie gadaj!* *Należy każdego dnia posłuchać krótkiej pieśni, przeczytać dobry wiersz, zobaczyć wspaniały obraz i jeśli byłoby to możliwe - wypowiedzieć kilka rozsądnych słów.*
*Artysta to osobnik, który z czworokątnego świata odrzucił fragment, co się zwie zdrowym rozsądkiem, i żyje w świecie trójkątnym.*
*Prawdziwa sztuka jest zawsze współczesna.*
*Ilość i pośpiech nie są przyjaciółmi artysty.*
*Sztuka jest wycinkiem rzeczywistości widzianym przez temperament artysty.*
*Pytać o przydatność sztuki jest tym samym, co pytać młodych chłopców i dziewcząt o sens seksu.*
I momentalnie straciles w moich oczach ...mogles chociaz cos swojego wprowadzic a nie tak w 100% kopiowac ;/ albo cos wziasc z tego laya, cos z innego i miszmasz zrobic.
Chcesz poznawac podstawy, nauczyc sie czegos, luzik, ale mogles chociaz powiedziec ze robiles to wedlog tutka.
*Artysto, twórz, nie gadaj!* *Należy każdego dnia posłuchać krótkiej pieśni, przeczytać dobry wiersz, zobaczyć wspaniały obraz i jeśli byłoby to możliwe - wypowiedzieć kilka rozsądnych słów.*
*Artysta to osobnik, który z czworokątnego świata odrzucił fragment, co się zwie zdrowym rozsądkiem, i żyje w świecie trójkątnym.*
*Prawdziwa sztuka jest zawsze współczesna.*
*Ilość i pośpiech nie są przyjaciółmi artysty.*
*Sztuka jest wycinkiem rzeczywistości widzianym przez temperament artysty.*
*Pytać o przydatność sztuki jest tym samym, co pytać młodych chłopców i dziewcząt o sens seksu.*
według mnie świetnie jak na pierwszy raz , strona deczko szablonowa ale cóż nie ma to jak inwencja twórcza ;p , niemniej lay bardzo wporządku czekam na dalsze prace i nowe layouty w twoim wykonaniu
jak na pierwszy raz nie najgorzej, typo ujdzie, po co to podkreślenie w menu?
Kkolorki blade, a co za tym idzie odpychające, kolorki muszą przyciągać :DDD
Zgodzę się z tym wyżej co pisali odnośnie kolorów.
Taka mieszanka nie bardzo pasuje pod tematykę
ostatniej przed ostatniej pracy, a już na pewno nie tak rozpracowana i zestawiona ;q
Co do ostatniej pracy, szczególnie ten szary w menu mi nie pasuje - to kolor tradycyjny ;p
Podoba mi się spięcie tych 2 okienek na dole,
ale rozbudowałbym do o lekką głębię i zastosował
w innych momentach - by strona była spójna.
Top i stopka nie za ciekawe. Menu, search - ok ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum