Nie zająłem robie to już od hoho dobrych lat, oceniasz style jak laye widze, ale jednak style określa się wizualnie i technicznie dla tego dodałem tutaj go w "Kącik webmastera"
Po co mam np. dać piękne i ciężkie logo do darmowego, to jest po prostu nie opłacalne
Pozdrawiam
za mało dopracowane graficznie, nawet jak na darmowe.
Po 1 nie ma kokosów za free
Po 2 niektórzy mylą style i laye... Po co ma być np super graficznie wypasiony button (który pod wpływem bajerów staje sie brzydki)
po 3 styl to styl nie każdy jest na forum graficzne i ne każdy musi być zbudowany z ciężkich grafik
Evell napisał/a:
Dokładnie, za darmochę nie ma na co liczyć.
Ostatnio widziałem styl za który administrator zapłacił 100 zł a "styler" odwalił ... (nie będe obrażał i sypał nickami...) W porównaniu z tym co widziałem tam style te które zrobił gokin są jak najbardziej super.
_________________ Zauważ że nie muszę pomagać, jeśli to uczyniłem powinieneś być wdzieczny i zarzucić piwem
Za ciemno - jakieś symboliczne rozjaśnienia bym tu widział...
...tak, by ożywić sytuację. Nie za bardzo podoba mi się też
mieszanie czystych rzeczy z fakturowymi (tło vs top np.).
Ja bym także albo stanowczo mocniej zgrał menu z resztą forum,
albo maxymalnie je rozdzielił - obecnie ta granica
jest nijaka Popracuj także nad topkiem, bo na razie leży w każdym stylu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.