Ocena Warhamer baj bynajmniej ;d
Układ: W maire pozytywnie ułożone jest standardowo nie ma jakiś dziwnych rozwiazać poprawnie jedank uwążam ze lay jest zbyt wąski i wymaga rozszerzenia zbyt mało miejsca zdecydowanie no i jestem przecwinikiem takich oddzielnych boxów na treść czy pnel ;d wg mnie lepeij wyglądają boxy w zwarciu ale + ;]
Kolorystyka: nie jest źle kolorystyka jaknajbardziej na + nie jest zła
Tło: ojj

źle powiem tak dobry pomysł ale wykonanie porażka ;d do tła pod stopką nic nie mam a nawet mi się podoba ale jeźeli chodzi o te kamienie to mają bardzo duże dwie wady takie jak: zbyt ostro wtopione to przejście w czarny powinno być lżejsze i druga sprawa co Ty zrobiłeś z tym koło stopki wtop to jakoś a nie zostawiaj takie niedokończone dopracuj pomysł i będzie +
Narazie: ++ , -
Top: średno tu bedzie ocena neutralna bo to tło na lewo od postaci widać że nie jest ciągłe zespol razem z poprzednim odcinkiem tła topa i będzie lux, jedna rzecz no czcionka nazwy strony jest tragiczna, może nie tyle czczionka co efekt na niej dany ten połysk cxzy co to jest ale wygląda do du**, specator też zbyt ostry biały nie pasuje pokimbinowałbym ze złotym ale taki bardziej żóltozłotym w każdym bądź razie zmień go +/-
Nawigacja: krótko wywal specatory przy efekcie hover i ten znaczek wodny i będzie miodzio;p +
boxy: jak już mówiłem nie podobają mi się ale ma ocenić to ocenie ;d wyglądaja poprawnie nagłówki ok gdyby nie to coś te strzałki daj tam plusa i tyle ;p bo to wygląda jak web 2.0 hah, Typo też ssie daj Verdene 12-13 px jak już cos. No i usuń tę przerwe między tym dolnym panelem a miejscem na treść. +/-
Newsy: zbyt mało miescja i obramówka niepodoba mi sie -
Panel lewy: cały do wymiany no możesz pola tekstowe zostawić bo są ok ale tylko ok nie zachwycają, reszte popraw: tabele, punktory, czcionke, szerokość, przycisk, linki -
Stopka: mało zawartosci nie ma copyrigt itp ale mi się podba ot co ;] +
Uwagi: chyba Ci tło ucieło pod treścią
ogólnie 6/10 czy tam 7/10 nie wiem nie chce mi się podliczać ;p