Ładne kolory, ale poza tym, to nuda.
Na tym layu jest praktycznie sam tekst, mógłbyś zrobić już coś większego niż jeden box na całą stronę.
Logo mi się nie podoba (może dlatego, że nie lubię tych "kwiatkowych" brushy), nagłówek powinnien być chyba ciut większy no i to puste miejsce na dole mógłbyś jakoś wypełnić. Jak na pierwsze prace jest bardzo dobrze, widać że przydało się wcześniej oglądanie prac innych, bo wiesz od razu jakich błędów nie popełniać
Powodzenia w kolejnych layach
Ehh... mehow tutaj żadnych brushy nie ma to po pierwsze.
Miało byś prosto i pusto -rozumiesz pojęcie minimalizm ? ograniczenie się tylko do niezbędnych elementów ? Loga też tu nie ma tylko napis z kształtem który sam zrobiłem i nie funkcjonuje jako logo To tak w kwestii wytłumaczenia
rozumiem, ze przy wchodzeniu na stronę bedzie się pokazywać góra, a po kliknięciu, wchodzić będzie w dalszą część Twojego projektu ?
co mi się od razu w oczy rzuciło...
w menu coś jest nie tak z typo, bo niektóre literki albo się na siebie nakładają, albo są w odstępach jakby dwuspacjowych
a i jeszcze jeden bład... ogromniasty... zapisałeś w JPG ? albo to przez pomyłke albo ja nie wiem, ale praca straciła na jakości....
teraz tak się przygląda i tekst w boxie, tez ma pewnie coś z typo bo jest to samo co w menu
trzeba było ten box, do końca textem wypełnić no i dół lay'a mogłeś obciąc, bo za dużo miejsca tam
` pozdro
Posty: 142 Dołączył: 22 Maj 2008 Wiek: 9 Skąd: Polska GFXPoints: 652 Otrzymał 35 piw(a)
Wysłany: 2008-07-11, 10:27
trochę ten lay niewiele zawiera:
- abstrakt w górze wygląda słabo, amatorsko, nie ciekawie, kolory prawie ok.
- lay prosty (jak widać) ... co moge powiedzieć o układzie skoro go niema ?
- nie ma tekstu prawie to co ja będę oceniał ?
- jakieś świetliki, nieźle ale coś więcej by się przydało.
- pod tekstem jakaś pusta przestrzeń - skoro nie jest wykorzystywana to znaczy ze nie jest potrzebna
wejdź na devianta i poszukaj ciekawszych prac do inspiracji to możne zrobisz coś większego, ciekawszego, wartego oceny
no lay do?c dobry
kolorystyka czionki i uk?ad do?? dobrze sie ze sob? komponuj?
to granatowe tło mogło by być dla mnie trochę inne i mogłeś wsadzić jakieś ładne ikontki w stopkę strony jak np. "DODAJ DO ULUBIONYCH" czy "START"
no ale lay bardzo dobry 7/10 śmiało mogę dać
Kolejny layout. Tym razem większy, wykonywany dla teamu CS. Kolorystyka i układ zaproponowane przez klienta. Mam nadzieję że wam się podoba. Menu jest w innym kolorze i nie jestem pewien czy powinno być białe mnie się podoba
Layout taki do jakiegoś klanu CS'a, tak ? Ładnie wykonane buttony na górze, kolorystyka dosyć ciekawa. Logo fajne, napisy też, reklamy google genialne . Chyba jak na razie jeden z najlepszych layoutów .
jako tako nie pasuje mi ta biel do tego niebieskiego :p
w topie za pusto i jeszcze pattern.
menu przesunął bym niżej
stopka jakby za wysoka
troche wieje nudą
jakoś tak jakby za mało ? moze kolorów za malo, nie wiem, ale jakoś tak zbyt jednolicie
wydaje mi się, że kolorystyka nie taka... no ale skoro klientowi się podoba
` pozdro
Jest dobrze, ładne kolorki, schludnie, czysto. Typografia na plus. Zastanowiłbym się nad ujednoliceniem contentu, żeby trzymał się kupy, a nie tak jak jest, teraz, że 'newsy' latają, nie są z niczym połączone.
10/10 bardzo mi się podoba tylko mam jedno zastrzeżenie ja bym dał troszke mocniejsze światło na górze w logotypie tam gdzie pisze "Lorem Ipsum".A i co przedstawia logotyp?? góry?chmury? czy jest to jakaś wylana farba albo nie wiesz sam co to jest ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum