PAP'design, mam wrażenie, że już gdzieś widziałem ten projekt, nie wnioskuję, że go skopiowałeś, może to Twoja praca, ale jestem ciekaw tego, wiec mi odpowiedz.
Co do projektu to najgorsza jest typografia, po prostu masakra. Kolory nieciekawe, menu okropne, top tak samo, układ do niczego. 1/10
Czcionka w menu musiała taka być, tak sobie zażyczyli...
Lunsil, zapewne widziałeś, bo dawałem do oceny nawet na tym forum...
Teraz założyłem temat do którego będę wrzucał wszystkie prace.
I zacząłem od tej bo najnowsza.
Zielony - ni w kij ni w oko, jak go nigdzie nie powtarzasz. Menu podchodzi bardziej pod stronę biznesową visitora to ja nie wiem poco dałeś ... Wiesz wygładzanie możesz wyłączyc też w tytułach newsów bo chyba nie będziesz do każdej nowej informacji dawał i robił nowy obrazek? Szaro-buro, ale przede wszystkim - ten lay nie wygląda na portal klubowy, popatrz na designy innych którzy robią takie laye to zobaczysz jaka jest u nich długośc laya. Chyba tyle.
Yyy, no właśnie co ty tu chcesz dać pod flasha ? Strasznie drętwy layout... Kolory zdecydowanie nie pasują ten szary kompletnie nie pasuje. Powinieneś dać więcej białego a tło ciemniejsze. Dużo błędów narobiłeś, mogłeś dać bardziej graficzne menu i np. Tabelkę "następny mecz"i "poprzedni mecz" najlepiej koloru zielonego. Jedyne co mi się podoba to napis Lechia Gdańśk, ale tylko efekt bo czcionka już nie...
Nie wtrzymałbym na takiej stronie dłużej niż minutę.
To akurat mnie nie obchodzi, twoje życie osobiste mnie gira... Więc takie komentarze wsadź między bajki.
A krytykę przyjmuję na klatę i jadę dalej z coraz to nowszymi pracami...
Z każdą pracą się uczę, a krytyka jest w 100% przydatna.
PAP'design, o co się tak ciskasz? Rozumek się zjadło? To zdanie, miało dać Ci w inteligentny sposób do zrozumienia, że projekt jest mówiąc prosto (bo inaczej się do Ciebie nie dotrze) brzydki. Chyba jednak tej krytyki tak dobrze nie przyjmujesz, jak ze zrozumieniem czytać nie potrafisz.
Co do ostatniego projektu wcale mi się nie podoba...
kolorystyka mało trafiona, układ powiedzmy, że może być ale top jak i logo to już porażka, idąc dalej elementy z czcionką visitor to chyba nie był najlepszy pomysł ...
O nic się nie ciskam, po prostu, nie obchodzi mnie to, masz pisać co jest źle, a co dobrze, a nie czy wytrzymasz minute czy 100... serio, gira mnie to.
OK, praca słaba, o tym wiem, jeszcze muszę poćwiczyć, ale daj spokój z takimi komentami, bo uwierz mi, nic one nie wnoszą do oceny mojej pracy.
PAP'design, ja jednak zakładałem, że jesteś osobą inteligentną, ale cofam to. Ja nie wiem czy ty czytać nie umiesz, czy jesteś pod wpływem emocji, ale dwa razy piszę Ci to samo, a Ty swoje. Przeczytaj moją opinię jeszcze raz, może w końcu coś tam do Ciebie dotrze. Jak już pisałem: wyrażenie "nie wytrzymałbym tu dłużej niż minuty" miało dać Ci do zrozumienia (ale przeceniłem twój intelekt), że: kolory są nieciekawe, typografia jest do niczego, i ogólnie cały design nadaje się do kosza. Spróbuj tu napisać jeszcze jedno zdanie, w którym będziesz mi mówić, że piszę bez sensu, bo już mnie męczysz. Taki duży, a czytać nie umie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum