jest fajne ;]
- czcionka w menu dobrze dobrana
- ta pixelowata czcionka wszystko psuje za bardzo jarzy po oczach
- środkowe okno uszło by ale zdjecie powinno być równe z tekstem a nie że jest "dłuższe" brzydko to wygląda
- tło mi sie podoba
ogólnie jest na pewno lepiej ;p
no nie jest tak źle Najgorsze są te wielkie cellpici i jeszcze większe napisy na nich - to od razu do przeróbki by poszło. Jeszcze napis na topie, tom małą czcionką nie ładnie wyszedł. Ogólnie to kolory fajnie dobrane i jeśli trochę poćwiczysz, popatrzysz na laye the beściaków to nie długo będziesz mógł z nimi konkurować
strasznie pusto, strasznie mało graficzne, strasznie ponure, połączenie loga z ramką blee i trochę za mały format jak na stronę z tutkami, po prostu nie pasuje Trochę krytycznie, ale po ostatnich Twoich pracach oczekiwałem czegoś więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.