Po pierwsze top. Niezbyt wiadomo co na nim jest. Co do całości mam zastrzeżenie apropo kształtów. Jeśli robisz coś z zaokrąglonymi prostokątami to nie zmieniaj promienia, wszędzie zrób taki sam. Menu nawigacyjne też takie sobie, gdybyś wstawił tam jakiś inny tekst niż "link" to pewnie byłoby mało czytelnie.
Lay mi się nie podoba. Kolor tła nie pasuje do reszty strony. Top ujdzie "w bardzo dużym tłoku". W belce nie podobają mi sie te linki wielokrotnie obrysowane. I pasek przewijania po jakiego go robiłeś?
----------
Ocena 1,5/10
Nie podoba mi się czcionka w menu.
Poszczególne linijki w tekście nachodzą na siebie...
Top też mi się nie podoba
Pozatym same przyciski w menu również nie są ładne.
Moja ocena to 4-/10.
Te kolory zbyt monotonne, mdłe. Poza fioletowym mogłeś śmiało dodać jakiś kontrastujący, chociażby żółty, ale nie niebieski. Top mi się nie podoba, jego kształt nie pasuje do reszty i po co te gwiazdki?
największym Twoim problemem jest czcionka - w menu mógłby zostac użyty arial lub century gothick - lepiej by wyglądał, poza tym wielkośc czcionki - my ślepi nie jesteśmy, naprawdę ! reszte da się przeżyc.
Innych szablonów nie oceniam bo nie chce powtarzac innych
nonline, spokojnie jesteśmy tutaj aby czegoś nauczyć młodych grafików, nie po to aby odrazu z grubej rury krytykować powiedz co wg Ciebie jest źle, a co dobrze bo na pewno znajdziesz jakiś pozytywną stronę w tym Layout'cie
Szyszak, zły lay logo, stopka a w środku brak wypełnienia tylko ramki, dorób tło pasujące do stylu, lepsze logo a samo menu jak i pozostałą treść ujmij w innej czcionce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.