Trochę zbyt smutna ta praca. Mógłbyś dodać więcej grafiki, która zapełniłaby szablon. Obecnie jest po prostu puściutko. Widziałabym tutaj jakieś akcenty z kolorem żółtym, dobrze się on komponuje zarówno z niebieskim jak i szarym kolorem
Tragiczna kompozycja :| Design wygląda jak sprzed 10 lat.
Szaro, buro i prostacko. Na plus tylko staranność wykonania, reszta leży.
A typografia to dla Ciebie pojęcie czysto abstrakcyjne.
hmmm.... za duzo sie przy tym nie napracowales trocha za pusta ta stronka: same `ramki` i fonty i co do fontow to nieco za duze ; ) no i chyba tyle ode mnie
To teraz coś ode mnie ;] kolory są mdłe, strasznie mdłe ;/ layout jest tak jak mówił nonline sprzed 10 lat ;/ na takim czymś to zaczynałem jak bawiłem się HTML i ściągałem szablony z jakieś strony :no:
Lepsze niż poprzednie. Flagi i ikonki po lewej są zbyt daleko od całości szablonu. Tekst jest jakoś dziwnie sformatowany - ani do środka, do lewej czy prawej. Ikonki w dziale z ostatnimi pracami powinny być rozciągnięte na całą szerokośc, a nie tak, że po prawej stronie tyle zostaje. Albo zwiększ minitaturki albo odstępy między nimi.
Jeśli miało by to spełniać stronę radia to wydaje mi się że troszke za wąskie kolory ładnie dobrane. W poprzedniej pracy również mi się podobał dobór kolorów. Ćwicz a twoje prace będą jeszcze lepsze
mehow, wiekszy nie jest... ale podoba mi sie nawet nie ma sie ogolnie do czego przyczepic tyle ze taki mal;y jest troszku za waski i za niski nadziobane tak na nim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.