Chyba macie racje co do tych rozmiarów ;p Na większych mi się trochę ciężko pracuje, ale na przyszłość postaram się zrobić coś większego. Dzięki za opinie.
karol08 napisał/a:
lepiej by wyglądał gdybyś dał jakieś cieplejsze kolory.
W ostatniej pracy nie jest przecież zbyt ciemno i jest raczej trochę ciepłych kolorów.
PS Mówiąc większy chodziło mi raczej o to, że jest to coś innego niż portfolio lub jakaś strona dla jakiegoś klanu itp. ;p
klik
Kolejne coś...
Zaczęło się dosyć niewinnie - jak zwykle jakiś layout robiony z nudów, dla zabicia czasu ;p W końcu znalazłem jakiś temat, dodałem tekst i resztę ;p
Ogólnie to mi się nie podoba, ale pomyślałem, że jednak wrzucę.
Teksty i ten obrazek w topie z operapl.net
Za bardzo masywna górna cześć strony w porównaniu z dolną. Przytłacza ją. Top powinien być mniej więcej na tym samym poziomie co reszta strony, jeśli wiesz o co mi chodzi.
Od strony technicznej - top nawet, menu odpada, a content to masakra.
Logo robiłem na szybko; bez pomysłu, bo większą uwagę poświęcałem całemu layoutowi.
Co do menu, to przyznaję wam rację I czcionki w treści chyba faktycznie ciut za duże.
Zdjęcie na dole dałem po to, bo chciałem oddzielić jakoś treść od stopki.
Dzięki za komentarze, w przyszłości postaram się naprawić błędy.
PS Co wy chcecie od kolorków? ;d Wydawało mi się, że są dobre
mehow, po to dajesz do oceny swoje prace, żebyśmy poprawili to co ty o nim myślisz. Ja np. czasami uważam, że moje laye są cud miód, a tu bach! Wszyscy mówią, że to d n o.
Ale mi chodziło o to "loremipsum - hurtownia warzyw i owoców", chociaż może to nie logo tylko logotyp ;p
Co do tych błędów, to już niektóre dzięki wam zauważyłem
Dzięki.
Stwierdzam, że z wymiarami to już przesadziłeś... Kolory takie sobie, typografia słaba. Trudno oceniać coś tak małego, bo nawet dużo grafiki nie da się tam dać.
Masz chyba baaaaardzo mały monitor ;P Osobiście lubię ariala więc nie czepiałbym się go, treść jest tylko zbyt ściśnięta. Przydałby się jakiś top a nie samo zdjęcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum