Jak na potrfolio to nie bardzo. Ale jak na stronę to mi się podoba. Jakbyś dodał parę bajerów np. zrobił jakiś fajny logotyp to mogło by być super. 8/10
Jest ładnie, nie da się ukryć - prosto i estetycznie, a to właśnie lubię. Wielkie brawa za top, będący chyba zarazem Twoim logotypem? W każdym razie ten element bardzo przypadł mi do gustu.
Bardzo ładny, prosty i łatwy w poruszaniu się, co widzę layout!
Kolorystyka ładnie połączona, ale troszkę możesz powiększyć jego wysokość gdzieś tak o 10px i będzie pięknie
Ocena: 8/10 :super:
No i jeszcze sprawa tego, że skąd się wzięła żółta błyskawica w menu kanałów. Nigdzie indziej nie ma nic żółtego. Jak już decydujesz się użyć jakiegoś elementu innego koloru, to niech ten kolor powtarza się w całej pracy.
yyyy.... lunsil, link nie odnosi sie do stopki to jest oddzielny dzial, ktory kazal mi zrobic klient wiec nie mozesz miec o to pretensji tylko ma mylna nazwe a zolta blyskawica to nic innego jak logo winampa....
No, wiem, że błyskawica to logo winampa, jednak nie powiesz mi, że ona nie jest jedynym żółtym elementem w tej pracy. Jeśli już dałeś taki żółty kolor, to powtórz go w całej pracy, bo tak to jest on opustoszały.
Hmm jedynie co mi się rzuca w oczy to że górna część strony ma zaokrąglone rogi a z dołu już jest różnie jedynie stopka ma zaokrąglone. I mogłeś dodać jakiś jeszcze motyw z innym kolorem, a nie tylko niebieski. Czcionka w formularzu zbyt jasna. To tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum