Program: Photoshop CS3 Posty: 20 Dołączył: 16 Mar 2008 Wiek: 14 Skąd: Białe Błota Nr Użytkownika: 2436
GFXPoints: 27
Wysłany: 2008-04-14, 14:28
Fajny layout Prosty ale przy tym wygląda dość estetycznie Spodobał mi się ten styl Niż jakieś mała skromna strona większa strona - większe możliwości Chyba się nie zezłości jak użyje twojego stylu z tego co widziałam na deviantart KwusheR's ma znacznie podobny projekt graficzny Albo dam reklama w linkach
IMO zbyt duża inspiracja najnowszą pracą KwusheRa. Powinieneś wymyślić coś własnego Ale praca jest ładna. Może, trochę za szara (chociaż sam ostatnio polubiłem szarość w pracach) ale wygląda przyzwoicie.
M@RCIN, ja sie na nim nie inspirawałem ... zacząłem projekt pierwszy i to był mój pomysł więc mi tu nie wyjeżdżaj z takimi textami ... Jedynie to, że on skończył pierwszy ...
Owsian, nie nerwicuj się tak, inspiracja nie jest niczym złym, wręcz przeciwnie. Ale powiedz mi jeszcze jedno - skąd mogłem wiedzieć, że to ty pierwszy zacząłeś? Z pewnością każdy kto najpierw obejrzał lay Kwusha, a teraz twój pomyślał jak ja )
P.S. Ten gift kiedyś będzie... Postaram się w weekend
M@RCIN, po prostu wszsytko idzie na mnie ze ja nic nie umiem i zgapiam z innych ... nie nerwicuje sie tylko mnie to juz denerwuje po co drugi koment jest taki ...
Owsian, czy ja powiedziałem "Ty to jesteś lamer, nic nie umiesz, chyba, że 'zgapisz' od kogoś" ? Nie! Nie uważam, że nie umiesz nic w dziedzinie WD, umiesz i to na całkiem ładnym poziomie. Tak więc chyba wszystko się wyjaśniło. Czekam na twoje kolejne pomysły i mam nadzieję, że nikt ci nie podpier**li pomysłu, hehe.
Ja chcę tylko coś wyjaśnić bo widzę, że robi się bałagan. Owsian - prawda jest taka, że już dawno miałem robić portfolio w tym stylu. Nawet z matiiim o tym gadałem już dużo wcześniej. Ja pomysłu od Ciebie nie zgapiłem, nawet sam dawałem Ci strony z których możesz pomysły czerpać.
Program: Photoshop CS3 Posty: 20 Dołączył: 16 Mar 2008 Wiek: 14 Skąd: Białe Błota Nr Użytkownika: 2436
GFXPoints: 27
Wysłany: 2008-04-16, 15:08
Wcześniejsze layouty nie były najlepsze i wszystkie podobne chodzi mi o portfolia I było w nich mało głównie to rzucały się w oczy menu niebieskie a reszta tak w tło wchodziła Ale ten ostatni nawet fajny Prosty i estetyczny przypadł mi nawet do gustu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum