Portfolio lepsze od poprzedniego, to muszę przyznać. Jednakże kolorstyka znowu się powtarza mógłbyś zrobić coś z innymi kolorami ? ;P. Ale ogólnie spoko w sumie wszystko mi pasuje.
Ogólnie jest dobrze, ale trochę nudno. Ja bym dodał ewentualnie jakiś kolor dopełniający (a ten niebieski można zostawić jeśli lubisz ten kolor) i zmienił trochę menu, bo jest takie przeciętne ;p
ostatnia pracka mi się podoba. Wszystko ładnie dopasowane, dobre menu, typografia elegancka, kolorystyka troche ee, ale ujdzie. Panel logowania i stopka elegancka. 8/10
Najbardziej mi się kolory nie podobają. Bardzo blade. Top - co tam niebo robi? o_O Panel logowania źle rozwiązany, typografia słaba, newsy brzydko wyglądają.
Last pracka, jak napisali koledzy wyżej kolorystyka nie za ciekawa ;/ Ogólnie jakoś dziwnie się na to patrzy, panel logowania ujdzie, typografia słabiutka, lekko ci nie wyszedł lay
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum