Pierwszy - no nie wiem, ale róż mi do tego nie przemawia, no i raczej zamiast tej babki dałbym jakąś ikonke z nutką czy coś takiego. No i ten niebieski na szarym :|
Drugi projekt to zwykła masakra, nie warto oceniać. Sorry
Proste i nieskomplikowane projekty, nie są złe, ale nadal dużo im brakuje.
W pierwszej nie wiem po co ten wszechobecny pattern, poza tym niepotrzebnie zmniejszyłeś krycie (?) tych zdjęć, wygląda to tak, jakby wszystko było pokryte mgłą. Kolory nie powalają, a belki i działy "ostatnio widziani" etc. mogłyby się znajdować wyżej niż zdjęcia, bo żeby dotrzeć do treści strony trzeba zbyt długo jechać na dół, a tak tworzyłoby to jedną całość.
Drugi ma zdecydowanie zbyt duże menu - robisz to dla osób z mocną wadą wzroku? 1/3 wysokości belki zdecydowanie by wystarczyła, czcionka również powinna być mniejsza. Poza tym nie jest źle, bo czysto i schudnie, chociaż brakuje elementów, które przyciągnęłyby do projektu. Top również do poprawy.
Drugi projekt to zwykła masakra, nie warto oceniać. Sorry
Nie zgadzam się.
Drugi projekt jest ładniejszy od pierwszego. Wygląda bardziej profesjonalnie tyle że ... powinien byc zamieszczony jako strona biznesowa ...
Na plus:
+ profesjonalny wygląd strony.
Na minus:
- niestety ale top leży i kwiczy (ten niebieski ...)
- cały wygląd powinien miec inny temat niż klan ...
Co do jedynki ... niebieski na szarym? - wyłącz tam wygładzanie czcionki ... top brzydki. Skoro już nawaliłeś tyle kolorów na górze laya to czemu na dole jest szaro?! nie podoba mi się ...
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.