Albo źle widzę, albo jest jakiś nie wyraźny Mogłaś dać jakieś łagodniejsze kolory oraz inną czcionkę w menu. Po za tym napisów w stopce prawie nie widać. Popraw ten szablonik
O, ktoś z Sosnowca A tak serio to, czcionka jest strasznie mało widoczna, może zmień jej kolor na biały np.? I w jakim języku piszę się "Contakt"? Te zielone odcienie pod tytułami zmieniłabym na jakiś pomarańczowy może.
Dzięki za uwagi.. Sama jak na to patrzę teraz to jest wiele do porawienia poprawię to co się da w wolnej chwili i pokaże wynik Ale mam nadzieję, że nie jest tragicznie..
Oj chyba jednak jest. Musisz się dużo nauczyć. Poprzeglądaj szablony na tej stronie - http://www.templatemonster.com i zobacz jak fachowcy rozmieszczają poszczególne elementy i jak dobierają kolory. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Końcowa wersja.. już więcej tu nic nie zmienię.. kwusher.. sorki widziałam na tym forum dużo gorsze projekty od tego.. na prawdę..
Ale dziękuję za krytykę mam nadzieję dzięki wam podszkolić warsztat.
kwusher.. sorki widziałam na tym forum dużo gorsze projekty od tego.. na prawdę..
Może i są gorsze, ale Ty chyba chcesz żeby Twój projekt był bardzo dobry, a nie lepszy od gorszych, nie?
Projekt wygląda niby dobrze, ale - Projects leżą i kwiczą - różne wielkości obrazków bo co jak będziesz miała trzy bardzo szerokie prace to od razu tabelki rozwalisz ?! Źle to wygląda.
Menu do wymiany - wygląda plastikowo - skorzystaj z tutoriali ... Poza tym tyle.
Pozdrawiam
a tak serio :
Chciałbym to widziec on-line, Pracka jest wg. mnie brzydka , nie spełnia żadnych standardów estetycznych, buttony w menu sa brzydki i nawet nie wydaja sie plastkiowe, caly projekt sprawia effekt brudnego i nie dopracowanego
Cytat:
óżne wielkości obrazków bo co jak będziesz miała trzy bardzo szerokie prace to od razu tabelki rozwalisz
- to akurat da sie obejśc, byc moze to nowoczesne zastosowanie jednak nie koniecznie dobre
Nagłówki sa jakies takie te przejscia nie leza mi. Typografia kiepska. Napis Asiek desin na którym właczyles w Blending Options/Bevel&Emboss to porażka i jest wogóle nie widzoczne poprzez backgorund. Te Kwiatki ehh
I na koniec
Cytat:
Może i są gorsze, ale Ty chyba chcesz żeby Twój projekt był bardzo dobry, a nie lepszy od gorszych, nie?
- podpsuuje sie w pełnu pod tymi słowami Tatsu.
I jeszcze jedno - po co Ci portfolio ? Pokaz najpierw swoje prace .. bo kto zaczyna od portfolio - kurcze co to wogóle za trend smieszny jest
Mnie nie przeszkadza, że ktoś zaczyna od portfolio , na nich też można nauczyć się webdesignu.
Ale od rzeczy. Projekt napaciakny, tak jak powiedział d20s sprawia dziwne wrażenie brudnego.
Pierwsza rzecz,
dużo brushy + kwiatek = napacikane. Kolorystyka jest niestety źle dobrana, menu niechlujnie zrobione. Ogólnie najważniejszymi błędami jest ilość różnych obiektów oraz zła kolorystyka.
Dużo pracy przed tobą.
Stronki jakie możesz odwiedzić to
www.templatemonster.com / o tym wspomniał KwusheR
www.pixel2life.com / Angielska strona z tutorialami, myślę że sobie poradzisz.
Okiem eksperta:
Zacznijmy od tego, ża tak się stron nie projektuję. To tak jakbyś zaprojektowała samochód na kwadratowych kołach. Wykonalne, ale niepraktyczne i bezsensowne.
Co jest źle w ostatnim projekcie?
Jednym słowem: "Wszystko". Widać, że mierne ale jakieś obeznanie z aplikacją Photoshop masz. Propouję na początek poprzeglądać projekty na www.templatemonster.com.
A oto forum naszego kierunku.. a tak właściwie, to ogólny jego zarys
na dole zostawiłam tyle miejsca, bo będzie tam jeszcze shoutbox i statystyki.. ale nie miałam już siły się z tym bawić.. bo ogólnie to w css się to wklepie od razu
Myślę, że na pewno jest lepiej. Jednakże, kolorystyka nadal jest nudnawa, pomarańczowy tego wcale nie nadrabia. Przyciski strasznie plastikowe. Czcionki źle dobrane. Logotyp informatyka w miarę.
szczerze? tak na serio to zdaję sobie z tego sprawę, ale nie chciałam tego pod względem kolorystycznym dopracowywać bardziej, w sensie więcej kolorów dodawać.. aczkolwiek myslałam nad zmianą ikonek skupiłam się tutaj na topie. bo taka jest specyfika tego forum, że raz jest zamknięte, a dwa ważniejsze są informacje w nim zawarte niż grafika - myslę, ze i tak jest lepsze od dotychczasowego laya.. a trzy.. te ikonki to wiem że shit, ale nie maiłam pomysłu na inne po prostu dostałam propozycję od roku, zeby zmienic lay na fajniejszy, ale jednocześnie zeby nie trzeba było za duzo w kodzie grzebać..
a tak a' propos.. to jaki kolor tam dodać, żeby to nie było takie nudne i żeby się nie gryzło z resztą??
Na pierwszy rzut oka mi się nie podoba... wszystko przez ten szary, nie wiem czemu ale nie podoba mi się on, myślę, że gdyby było w jakimś ciemniejszym kolorze to podobałoby mi się zdecydowanie bardziej, ale to oczywiście sprawa gustu z kolei top według mnie całkiem niezły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.