No cóż tak jak w opisie to mój 4 lay ino pierwszy pokazany na jakimkolwiek forum ... wygląda hm ... to zależy co Wy o nim powiecie, starałem się przy tym layu dopracowac to co mi radzili, bym dopracował we wcześniejszym - Pay i Stuai nie wiem czy mi wyszło no, ale ... :
Mi sie podoba (ocena amatora w tej dziedzinie ).
Jedyne co mi sie nie podoba to logo a konkretnie jego napis - po prostu odstaje od loga oraz ta belka pod buttonami....jakos nie pasuje do caloksztaltu.
Ogolnie jak dla mnie super
! Dzięki za gity !
Proszę o nie pisanie na gadu - gadu w sprawie forum - od tego służą PW oraz mail
jak na 4 lay to naprawde fajnie. Hm top z lewej strony moglby byc tak jasny, ja z prawej. ogolnie troche "nie zywo" . Nie podobaja mis ie buttony. Do niczego wiecej sie nie moge przyczepic
6.5/10 pracuj dalej
po obu stronach (w ramkach) kolory są takie same, proszę wytłumacz to jaśniej bo chce z tego szablonu zrobic coś naprawdę ładnego P
apropo's menu - chyba zrobię pomiędzy nazwami linie by odzielic od siebie wyrazy
dzięki za oceny
[ Dodano: 2007-06-20, 21:34 ]
proszę popoprawiałem coś, niewiem czy oto Ci chodziło, dałem dla przykładu kilka buttonów, które znalazłem patrząc na różne strony. Sprawdźcie jak MOŻE wyglądac moja strona, dodałem belki przy menu i zmieniłem trochę SB ... Oto i lay:
http://img27.picoodle.com...aam_f83ac92.jpg
Pozdro
P.S.
Wytykajcie błędy !
A jesli chodzi mi o kolory to chodzilo mi o lewa czesc TOPu. Zeby mniejwiecej wszystko bylo jasniejsze
Oto (chyba) ostateczna wersja szablonu ... zmieniłem top, ale nie wiem czy nowy jest dużo lepszy od starego ... niestety, ale menu nie zmienię bo ono ma byc czytelne i takie jest więc nie będę z nim nic wydziwiał ... troszkę dodałem wektorów i chyba tyle ... :
http://img29.picoodle.com...aam_097bae6.jpg
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
No więc tak. Co do pierwszego layoutu, to jest może i "fajny" ale mi osobiście nie pasuje. Dlaczego? Po prostu - nie lubię żółtego koloru, a w nim jest go dość dużo. A co do drugiego to co prawda jest kilka małych szczegółów, które mi nie odpowiadają, ale ogólnie jest "gicior"
Ocena: 8/10 (ocenka ogólna za 2 layouty)
Hmm mogles te ikonki w tym przedostatnim wierszu (jesli mozna to tak nazwac) jakos ladnie wtopic bo strasznie sie rzucaja biale otoczki... ale poza tym jest naprawde niezle Mi sie podoba - kolorki, rozklad i uzyte obrazki - w porzadeczku
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.