Podoba mi się nawet... ale ten obrazek w treści to taki rodzaj intra? Chyba nie będzie on na wszystkich podstronach?
Wydaje mi się, że całość powinna być ciut wyżej...
No wiesz to ma być do gry, która może kiedyś będzie sławna jak np. ogame... :-) niektórzy nie umieją uszanować pracy i sobie tylko zapisza na dysku i koniec ;p
Zaraz dodam tu bez znaku wodnego ; p
@up ten obrazek bedzie tylko na wejscie ;], a i tak bedzie inne tlo to wiesz... moze byc nawet po prawej maksymalnie ustawione i tak too nic nie da
Tak czy siak brzydkie to ... okropnie ... Może i profesjonalnie wykonane i zrobione, ale mało dynamiczne i bez głębi, uwarzasz na dodatek że to Twoja specjalnośc, może lubisz robic laye - nie wiem, ale po tym szablonie pewny jestem, że na pewno nie zaprezentowałeś fajnej klasy.
Zgapianie pomysłów, to tylko kolejny minus tej pracy ...
2/10, popraw się !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.