Pamiętaj żeby nie wygładzać czcionek w treści. Te szare napisy, jak dla mnie, nie pasuja to tego tła, znacznie lepiej by wygladały białe. Logo bioshoka tak jakby odstaje od reszty laya. Jak na pierwszy lay to bardzo dobrze. Pozdrawiam
Pomysł miałeś bardzo dobry, ale szkoda, że umiejętności zabrakło Mogłeś z tego zrobić naprawdę super szablon.
Na drugi raz pamiętaj - zaczynaj od łatwiejszych layoutów Ćwicz dalej!
MisQ, wracajać do twojego BioShocka, pomysł naprawdę super, osobiście jest zajefajny. Ale mam jedna uwage jak byś zrobił tylko fajniejsze menu, to było by super. Za niego dostajesz 8/10
Teraz drugi: Twoje Portfolio, spoko oprawa szczególnie wszystko super. Podoba mi się dostajesz za niego 10/10 Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.